Loader
 

10 sfaturi pentru a-ti duce stilul la un alt nivel

10 sfaturi pentru a-ti duce stilul la un alt nivel

Articolul de astăzi are scopul de a-ți oferi 10 sfaturi pentru ca tu să iți poți desăvârși stilul. Toate aceste sfaturi te vor ajuta după ce ți-ai creat deja o temelie a bunului gust, după cum am mai discutat și în articolele anterioare.

      Articole vestimentare:

 1. Asigură-te că ai în garderobă măcar 1 tricou cu anchior (model în V)
  Sunt foarte confortabile și îți oferă ușor un stil casual. Este foarte important să porți mărimea care ți se potrivește ca să arate bine. Totdată, stai departe de decolteul prea adânc, nu este și nu va fi niciodată o alegere bună pentru bărbați din punct de vedere estetic.
 1. Investește într-un pulover subțire de calitate
  Un astfel de pulover este versatil și extrem de confortabil. Să nu mai spunem că arată foarte bine.
  Pot fi purtate atât singure cât și în combinații cu tricouri sau cămăși pentru stilul casual sau chiar și pentru un stil formal.

 1. Cămășile cu mâneci suflecate arată smart și sexy
  Important este cum le sufleci. Nu le aduna aleator în sus, ca un acordeon, ci încearcă să păstrezi aceeași măsură la fiecare suflecare. Iar dacă vrei să obții look-ul neglijent, poți să lași manșeta pe dinafară, ca în fotografie.

       Culori si Accesorii

 1. Culorile și modelele neutre sunt o alegere clasică și sigură de fiecare dată
  Dar câteodată ai nevoie să aduci un element fresh și nou în stil. Așa că să nu îți fie frică să experimentezi cu modele și culori noi pentru ciorapi, cravate, eșarfa de buzunar, papioane etc. Încearcă și elemente de genul bretelelor, butonilor, broșelor bărbătești sau acelor de cravată.
 1. Asortează culorile și modelele
  E foarte distractiv să experimentăm, dar trebuie să știm să nu exagerăm. Am detaliat mai mult în acest articol: Cum să combini corect culorile pentru un outfit WOW
 1. Alege ochelarii vedere sau de soare conform feței tale
  Nu cumpăra ceva doar pentru că este la modă. S-ar putea să nu ți se potrivească și să îți dai seama că ai aruncat banii pe geam.
 1. Achiziționarea unui ceas bun nu este o cheltuială, ci o investiție
  Un ceas bine-ales îți poate adăuga caracter  și profunzile outfit-ului final. Investește într-un ceas de calitate și look-ul tău va obține acel je-ne-sais-quoi care te va face admirat.
 1. Orice articol de îmbrăcăminte ai cumpăra, alege mărimea potrivită
  Nimic nu trebuie să fie prea stâmt sau prea larg. Nu contează ce calitate are materialul sau ce firmă de lux scrie pe etichetă, totul poate să fie pierdut dacă nu îți vine perfect. Este un aspect extrem de important pentru a arăta bine.

  Sfat:

 2. Dacă ai această opțiune, alege să îți faci costumele la comandă
  Nimic nu iți va veni mai bine decât un costum croit special pentru tine.

 1. Asortează metalul cu metal
  Alege accesoriile ca inele, ceasuri, brățări, agrafe de cravată etc. astfel încât să se asorteze. Altfel, tot ansamblu va arăta nepotrivit, și foarte kitch.
  Sperăm că te-a ajutat articolul acesta în următoarele alegeri în ce privește stilul. Urmărește blogul TeamVision pentru mai multe idei și inspirație.

Iar dacă îți dorești o carieră care să pună accent pe masculinitatea ta și care să îți și aducă un salariu de vis, nu ezita să ne scrii!
Echipa TeamVision