Loader
 

5 pasi pentru a atinge look-ul ireprosabil masculin: barba

5 pasi pentru a atinge look-ul ireprosabil masculin: barba

Indiferent de ceea ce s-a tot discutat pe acest subiect, barba va rămâne semnătura unui look 100% masculin. O barbă crescută spune foarte multe despre purtător, sugerează distincție, stil și răbdare, multă răbdare.
Dacă ți-ai dorit să intri în valul trendului actual și să îți lași barba să crească pentru a atinge lookul masculin mult dorit, dar nu ai știut exact de unde să începi, acest articol te va ajuta să urmezi pașii corecți pentru o barbă de invidiat.
Vorbim aici despre balsamuri, creme, ceară și îngrijirea corectă prin scurtare și tundere după forma dorită.

1. Alege-ți stilul dorit

Este important să îți amintești că va dura timp pentru a-ți crește barba visată. Răbdarea e o virtute.
Familiarizează-te cu modelul ales și transmite-i și bărbierului. El te va ajuta să obții un look îngrijit până la rezultatul final.

barba

2. Situația va deveni foarte „gâdilitoare”

…așa că pregătește-te! Toți cei care au trecut prin procesul de creștere al bărbii îți vor spune că nu vei scăpa de mult-înspăimântătoarea mâncărime.
Din fericire, această situație va dura maxim 2 săptămâni, iar ca să scapi mai ușor poți utiliza un balsam pentru barbă care va calma pielea. De asemenea, nu uita să îți piepteni barba în fiecare zi.

3. Păstrează-ți barba fresh

Odată ce a trecut de 2,5 cm, barba trebuie îngrijită cu mai multă atenție. Rădăcinile bărbii se pot încurca, pot rămâne firmituri de mâncare sau uleiuri. Optează pentru un șampon natural și spală barba de 2 ori pe săptămână.

4. Păstrează-ți barba catifelată

O barbă aspră nu este pe placul nimănui așa că ai grijă să o păstrezi fină. Folosește o cremă sau un ulei special.

5. Ia în considerare linia maxilarului, nu orice model de barbă se potrivește oricui
Evită liniile tari, contrastante și optează pentru un look curat. Folosește o mașină de tuns cu care să păstrezi forma dorită a bărbii și asigură-te că firele de păr au lungimea potrivită.

Scrie-ne  dacă dorești și tu să faci parte din echipa bărbaților adevărați.
Mult succes în atingerea look-ului mult dorit!
Echipa Team Vision