Loader
 

7card – Secretul pasionatilor de fitness

7card – Secretul pasionatilor de fitness

Ce este 7card ?

7card este Sfantul Graal al pasionatilor de sport. Indiferent de locatie, timp liber sau alte circumstante 7card are grija ca tu sa ajungi la sala. Astfel nu vei fi nevoit sa dai skip la o sesiune de antrenament, ca sa fii trist toata saptamana.

Pe scurt, 7card este 1 singur abonament care iti garanteaza acces la 200 de cluburi sportive. Stim ca uneori programul tau nu depinde doar de tine. Fie ca esti la serviciu, la un prieten sau doar prins in traficul infernal din Bucuresti, acest abonament iti face viata cum nu se poate mai usoara. Tu trebuie doar sa ai cardul la tine si poti sa iti faci seturile pentru brate la cea mai apropiata sala de fitness.

Cum functioneaza 7card?

Unul din marile avantaje ale colaborarii cu TeamVisionStudio este ca primesti propriul 7card GRATUIT. Echipa noastra iti intelege si iti impartaseste preocuparea pentru infatisare si pentru un stil de viata sanatos. Lucrand cu echipa TeamVision, impusti doi iepuri dintr-o lovitura. In primul rand ai un job distractiv si foarte bine platit si apoi mergi la sala gratis, la orice ora si la orice zi din luna. Unde mai gasesti acest pachet de beneficii?

TeamVision este singurul studio care iti ofera acces, nu la 1 sala, ci la 200 de sali de sport din Bucuresti. Fie ca vrei inot, tenis, body-building sau yoga, TeamVision in colaborare cu 7card iti indeplineste visele. Si se spune ca Mos Craciun nu exista.7card TeamVision