Loader
 

Angajare videochat

Angajare videochat TeamVision

CRITERII DE SELECȚIE

Principalele criterii de selecție de care ținem cont la TeamVision sunt vârsta de peste 18 ani, aspectul fizic plăcut și nivelul mediu al limbii engleze. Cu toate acestea, ținem cont și de dorința ta de a avea câștiguri mari.

PROCESUL DE ANGAJARE

Pentru a intra în echipa TEAMVISION, primul pas este să ne contactezi. După acest prim pas care îți va deschide drumul către succes, unul dintre viitorii tăi colegi te va programa la un interviu, în urmă căruia vei discuta cu managerul TeamVision și vei cunoaște echipa și studioul noastru. Dacă lucrurile merg bine, urmează să ne aduci actele necesare pentru încheierea contractului și apoi poți începe să îți construiești câștigurile pe care le dorești!

PROGRAMUL DE LUCRU

Programul de lucru este flexibil, pentru ca tu să poți lucra în perioada zilei în care te simți cel mai productiv. (06:30-14:30, 14:30-22:30, 22:30-06:30). De asemenea, daca ai un alt contract de muncă, TEAMVISION îți oferă posibilitatea de a lucra part-time.

COMISIOANE

Comisioanele reprezintă inițial 50% din munca ta. Totuși, TEAMVISION apreciază perseverența si acest procent poate urca până la 65%. Cel mai mare câștig la studiourile videochat Bucuresti TEAMVISION poate depăși așteptările tale. Doar implicarea ta contează!

LEGALITATE

La TEAMVISION, colaborarea ta cu noi se va realiza în termeni perfect legali, care vor fi exprimați printr-un contract. Legalitatea este una dintre prioritățile TEAMVISION.

CONFIDENTIALITATE

Respectarea confidențialității este unul dintre motivele pentru care compania noastră s-a dezvoltat de-a lungul timpului, astfel că la TEAMVISION vei avea parte de toată discreția necesară. Toate site-urile de videochat care sunt partenere cu noi sunt din străinătate, iar clienții sunt străini.

Programeaza un interviu