Loader
 

Banii la timp Studio Videochat Barbati

banii-la-timp-studio-videochat-barbati-teamvision

Banii la timp Studio Videochat Barbati

Te-ai saturat sa nu iti primesti banii la timp?

In toti anii de activitate, incepand de la inaugurarea studio-ului, TeamVision a virat mereu la timp banii in contul modelelor! Daca te-ai saturat sa suporti intarzieri ale platilor in fiecare luna si sa nu fi luat in serios atunci cand aduci acest lucru in discutie, citeste in continuare si afla cum functioneaza lucrurile in cadrul celui mai bun studio de videochat pentru barbati!

Banii mereu la timp!

O data la doua saptamani, modelele TeamVision isi primesc banii din incasari direct in conturile bancare, fara intarzieri. De fiecare data cand modelele masculine de videochat regasesc sumele in cont, acestea sunt cele corecte, in functie de comision. Intelegem cat de important este acest aspect pentru modelele noastre si nu le inselam niciodata increderea!

Nu se omite nicio plata!

Nu numai ca este ilegal, dar esti si foarte demoralizator sa iti fie omisa o plata! Este vorba despre munca si timpul tau online! Nici nu ne putem inchipui sentimentul acesta. Niciun model TeamVision nu a trebuit sa treaca prin asta. TeamVision nu a omis niciodata plata modelelor, punctualitatea este unul dintre punctele noastre forte.

Fara amenzi si reguli stricte!

Suntem singurul studio de videochat pentru barbati care nu foloseste un sistem de amenzi sau reguli stricte. Nu consideram ca aceste lucruri ajuta modelele cu nivelul de productivitate, ci mai degraba insufla o atmosfera de stres care nu este benefica pentru nimeni din studio.

Mediu placut de munca si corectitudine

Cel mai bun mediu in care iti poti atinge potentialul profesional este unul relaxat, cu un staff experimentat care te sustine in invatarea continua. Astfel, TU ai sanse sa ai incasari din ce in ce mai mari in fiecare saptamana. O atmosfera relaxata a studio-ului si corectitudinea de care dau dovada, atat managerii, trainerii sau departamentul de HR sunt primii pasi in construirea unei cariere de succes in domeniul videochat-ului.

Model videochat masculin de succes

Modelul de TOP al lunii Octombrie 2020 este Stefan!
Procentul pe care il poate atinge un model de videochat masculin este de 75% din incasari.
Stii cati bani a castigat Stefan luna aceasta? $19.000. Modelul a primit banii pentru luna Octombrie in doua transe, in zilele stabilite de la inceput cu studio-ul.

Vrei sa devii si tu un model de TOP? Vrei sa iti primestii banii la timp de fiecare data? Suna-ne acum si programeaza un interviu! 0748240822