Loader
 

Beneficii de care poți avea parte dacă alegi TeamVision – The place for real men

Beneficii de care poți avea parte dacă alegi TeamVision – The place for real men

Cine a spus că videochatul este o activitate destinată exclusiv femeilor se înșeală amarnic. Fără doar și poate industria a devenit cunoscută mai mult datorită reprezentantelor feminine, însă trebuie știut și faptul că inclusiv calitățile unui reprezentant masculin pot fi puse în valoare și pot aduce succes în acest domeniu.

Dovada este chiar studioul nostru, care de-a lungul timpului s-a concentrat pe vedetele sale, respectiv pe echipa de modele ce este mereu susținută pentru a obține rezultatele așteptate. Desigur, acest lucru nu putea fi realizat decât prin oferirea unor beneficii celor care au dorit să încerce o carieră în domeniul videochatului – iată ce îți poate pune la dispoziție un job la TeamVision:

  • Ocazia de a-ți evidenția calitățile masculine

Probabil nici nu mai trebuie să menționăm că orice reprezentant masculin dorește să își pună în valoare calitățile și atuurile. Pe acest lucru mizăm și noi la TeamVision și ajutăm fiecare model să se pună în valoare, să își evidențieze calitățile pentru a-și atinge obiectivele, care de regulă vizează o carieră plină de succes și beneficii financiare cât mai consistente.

  • Mediu de lucru profesionist

Cei care sunt abia la început de drum au, cel mai probabil, numeroase întrebări la care caută răspunsuri. Specialiștii echipei noastre le pot furniza de fiecare dată, mulțumită experienței de peste 8 ani pe această nișă, care a atras după sine și un nivel ridicat de profesionalism, cum este și normal de altfel.

  • Legalitate deplină

Majoritatea celor care și-ar dori poate să încerce un job la TeamVision au o oarecare nesiguranță cu privire la condițiile de legalitate în care își vor desfășura activitatea. Din acest punct de vedere pot sta pe deplin fără griji, întrucât cu orice model se încheie un contract de colaborare care acoperă toate necesitățile legale.

  • Venituri mai mult decât atractive

Cu siguranță oricine a auzit despre faptul că jobul de model de videochat vine asociat cu sume și câștiguri lunare la care unii doar visează. Putem confirma acest lucru – la TeamVision vei avea parte de un salariu mai mult decât atractiv, care va crește în mod constant dacă vei da dovadă de implicare, dedicare și perseverență.

  • Programe de fidelizare și bonusuri

Beneficiile financiare pe care le-am menționat la punctul anterior sunt completate de programele de fidelizare din cadrul studioului TeamVision. Bonusurile de diverse tipuri se pot adăuga astfel la salariul câștigat lunar, în funcție de implicarea și dedicarea de care dă dovadă modelul.

  • Condiții de lucru de vis

Nu în ultimul rând, află că dacă vei alege TeamVision vei avea parte de condiții de lucru cum nu găsești chiar oriunde. Pentru că suntem interesați să te punem în valoare, îți oferim tot ceea ce ai putea avea nevoie în acest sens.

Echipa este formată din colegi, traineri și personal care au puncte comune numeroase, ceea ce îți va oferi un confort psihic absolut necesar – știi astfel că poți găsi oricând sprijin. În plus, camerele studioului sunt amenajate luxos și au diverse tematici dintre care poți alege, pentru a-ți pune cât mai bine în valoare atuurile și calitățile pe care le ai.

De asemenea, echipamentele și aparatura cu care vei lucra este de ultimă generație, vei avea la dispoziție inclusiv de săli de forță, spații de recreere și multe altele pe care le vei descoperi dacă ne vei face o vizită.

Îți garantăm confidențialitatea – acesta a fost un principiu după care ne-am ghidat întotdeauna și care ne-a adus aprecierea tuturor colaboratorilor noștri. Condițiile de angajare pe care le solicităm nu trebuie să te sperie: este suficient să ai 18 ani împliniți și să cunoști la nivel mediu limba engleză. De restul ne vom ocupa noi, singura ta contribuție trebuie să fie dedicarea și dorința de a câștiga cât mai mult. Te așteptăm la TeamVision pentru a face cunoștință cu echipa, iar mai multe informații poți găsi și pe teamvisionstudio.ro!