Loader
 

Ce accesorii NU poarta niciodata un barbat adevarat

Ce accesorii NU poarta niciodata un barbat adevarat

Când vine vorba despre stilul personal, știm că cele mai apreciate sunt creativitatea și nota personală pe care o dai unui outfit. Aici intervin cateva accesorii care fac diferenta intre un outfit reusit si unul
Dacă despre ce trebuie să nu-ți lipsească din garderobă am mai tot vorbit, era cazul să facem și o trecere în revistă a lucrurilor de care trebuie neapărat să stai departe.

1. Pantofii albi
Sincer, nu cred că există vreo situație unde să fie acceptabil din punct de vedere social să porți pantofi albi. Asta doar dacă nu ești mireasă la propria nuntă.

pantofi albi

2. Denim în combinație cu strasuri, glitter.
Chiar dacă ai vedea această combinație promovată la Fashion Week, recomandarea noastră este să nu încerci niciodată această combinație.

3. Pantofii de tip ciocată
Acest tip de pantofi nu ți se potivesc dacă nu porți un costum de cowboy. Doar în combinația asta.

CIOCATE

4. Lucrurile contrafăcute
Mare atenție, mare! Citește foarte bine eticheta înainte să cumperi produsul respectiv. Indiferent că e vorba despre teniși BallStar Classic sau Dolce Bannana, mai bine îți cumperi un articol no-name decât unul fake.

Sfat Bonus 


Umbrela este un accesoriu potrivit din punctul de vedere al funcționalității lui, dar nu încadrează prea bine ținuta masculină pe care vrei să o afișezi. Nu spune nimeni că este mai cool să te uzi decât să porți umbrelă, dar noi ți-am recomanda să încerci alte variante pentru a te ține departe de apă. 🙂

Tu ce stil abordezi? Urmărește blogul Team Vision pentru mai multe sfaturi de lifestyle. Dorești să îți începi o carieră alături de noi? Contactează-ne!
Echipa Team Vision