Loader
 

Ce nu este recomandat sa faci cand discuti cu membrii? Sfaturi si sugestii

teamvision

Ce nu este recomandat sa faci cand discuti cu membrii? Sfaturi si sugestii

Ca si model in domeniul videochatului probabil faci anumite greseli minore, dar care se rezolva pas cu pas. Modelele trebuie sa se axeze in special pe conversatiile cu membrii, trebuie sa stie cum este corect sa se comporte si sa tina o legatura stransa cu acestia.

Viata unui model nu este cea mai usoara, dar exista multe momente in care te bucuri ca ai ales sa practici aceasta meserie. Chiar daca inceputul este greu, cu timpul vei evolua, vei invata ce este bine si ce este rau sa faci, iar incetul cu incetul vei imbunatati aceste lucruri

Pari neinteresat de conversatie?

Daca nu vei parea interesat de conversatie, membrul se va simti nemultumit de interactiunea cu tine. O conversatie trebuie sa fie in permanenta interesanta, sa starneasca emotii, nu sa creeze un sentiment de ignorare.

Ca si model de videochat trebuie sa fii la zi cu noutatile din diverse domenii pentru a purta o discutie interesanta, subiectele sunt variate si cu siguranta te vei descurca. Asigura un curs logic al conversatiei pe care o purtati, alege teme interesante si dezvoltati  impreuna o legatura ce permite o trecere usoara de la o tema la alta!

Comportamentul inadecvat nu este recomandat

Comportamentul inadecvat nu trebuie sa existe, daca simti ca ai anumite probleme de comunicare sau doar o zi mai proasta, incearca sa ajungi din nou pe linia de plutire. Incurajam modelele sa respecte anumite reguli si sa nu le incalce, deoarece vor putea sa creeze o atmosfera tensionata ce ii va nemultumi cu siguranta pe membrii.

Suntem acolo sa te incurajam sa conduci discutia cat de bine se poate, vei deveni stapan pe situatie, iar rezultatele muncii tale vor veni cat de curand!

Exista prea multa sinceritate?

Sinceritatea exagerata nu este recomandata in aceste cazuri, nu trebuie sa iti exprimi sincer sentimentele si trairile. Evita pe cat posibil acest lucru, membrul nu trebuie sa fie interesata de viata ta mai mult decat este nevoie, informatiile tale pretioase nu ar trebui sa fie impartasite tuturor.

Descopera pe zi ce trece ca sinceritatea nu este cea mai recomandata in acest domeniu, dar odata ce vei renunta la acesta vei observa cum evolutia ta va creste. Grija pe care trebuie sa o acorzi membrilor este una dintre cele mai importante. Un membru fericit va duce la dezvoltarea ta intr-un mod frumos, cu siguranta.

Le promiti prea multe membrilor?

Promisiunile pe care le faci trebuie sa fie respectate pe cat de mult se poate, daca nu vei face acest lucru, cel mai probabil vei fi considerat un model ce nu merita sa fie contactat. Persoana cealalta se va simti dezamagita de toate promisiunile pe care pe care nu le-ai tinut. Ca si model trebuie sa gasesti un echilibru perfect, pentru a o face membrul sa se simta bine dupa aceasta experienta, iar cu timpul acesta te va recomanda. Vino la noi, la TeamVision, alatura-te noua, iar viata ta ca si model va evolua in mod pozitiv in fiecare zi. Chiar daca  esti la inceput  in ce priveste aceasta colaborare, cu timpul vei invata cum merg lucrurile in asa fel incat sa ai succes.