Loader
 

Ce vrem noi, de fapt, barbatii

ce-vrem-noi-defapt-barbatii

Ce vrem noi, de fapt, barbatii

Noi nu avem obiceiul de a ne exprima dorintele sau emotiile din proprie initiativa. Pur si simplu, nu pare necesar. De multe ori ne intrebam chiar noi, ce ne dorim cu adevarat? Ce lucruri ne ambitioneaza si ne fac cu adevarat fericiti in viata?

Noi am intrebat modelele TeamVision, iar ei ne-au raspuns sincer. Am reusit sa aflam care sunt cele mai proeminete dorinte ale barbatului din 2020.

Stabilitate financiara

Orice barbat isi doreste un venit sigur si generos care sa il implineasca. Cu cat este contul mai mare, cu atat mai bine, nu-i asa?

Statut elevat

Un barbat Alpha se remarca mereu in grupul sau de prieteni. El este cel care ia deciziile si conduce grupul. Langa el va avea mereu o femeie puternica.

Tinerete fara batranete

Indiferent de varsta, barbatii au o inima tanara, copilaroasa uneori. Nu avem de gand sa ne schimbam prea curand. Chiar si la 50 de ani, ne vom suna prietenii sa mergem in cluburi si sa culegem numere de telefon.

Fizic de invidiat

Petrecem ore la sala cu baietii, dar facem asta cu un scop. Nimic nu e mai placut decat sa vezi evolutia masei musculare in urma efortului sustinut.

Simplicitate

Vrem lucruri simple. Nu are sens sa ne batem capul, avem lucuri mai bune de facut. Daca vrei sa ne spui sau sa ne ceri ceva, spune-o direct. Nu avem disponibilitate sa incercam sa descifram subintelesuri.

Masini

Mereu am avut o afinitate fata de masini, in special modelele BMW. Nu ne putem abtine. Sunetul motorului, designul si puterea pe care o inspira este exact ce avem nevoie.

Distractie

Dupa munca, si rasplata! Cluburi, lounge-uri, Untold, Electric Castle, Neversea si petreceri private. Abia asteptam vara si weekend-urile!

Suport moral

Da, sunt si momente (rare!) in care ne alintam si avem nevoie de sustinere morala. De obicei femeia Alpha ne ajuta sa trecem peste clipele grele.

Asadar, asta vrem noi, barbatii.

Modelele TeamVison ne-au marturisit ca au gasit toate lucrurile de mai sus in cadrul celui mai bun studio de videochat pentru baieti din Bucuresti. Castigurile mari pe care le-au obtinut pe parcursul carierelor le-au permis sa se distreze pe deplin, sa isi achizitioneze masinile pe care si le-au dorit si sa isi eleveze statutul social si financiar.

Daca vrei si TU sa iti indeplinesti toate dorintele, programeaza un interviu acum sunand la 0748 240 822.