Loader
 

Cele mai bune 10 ceasuri sub 300$

Cele mai bune 10 ceasuri sub 300$

Se spune ca in viata, de cele mai multe ori calitatea se plateste. Regula este valabila si pentru ceasuri, insa cu tehnologia tot mai avansata si concurenta tot mai extinsa, in ziua de azi gasesti creatii excelente la preturi mai mici de 300$.
Cand vorbim de cele mai bune ceasuri, nu ne referim la cele mai scumpe, ci dimpotriva, la cele care ofera stil la un pret accesibil. Daca stii cum sa faci alegerea potrivita, poti sa devii posesorul unui mecanism de precizie superb, fara sa fii nevoit sa iti vinzi un rinichi ­čśÇ

Lasand gluma la o parte, adevarul este ca prima impresie conteaza, iar ceasul pe care il porti spune foarte multe despre caracterul tau. Niciun alt accesoriu masculin nu iti releva personalitatea intr-un mod atat de direct si de elegant ca un ceas. Ca si impact asupra lookului, ceasul este echivalentul pantofilor la femei. Ca dovada, un studiu a aratat ca 1 din 4 anagajatori renunta la un candidat din cauza alegerii unui ceas mult prea opulent, fiind de preferat variante mai elegante, mai discrete.

Diversitatea pietei este un mare avantaj, dar poate lucra si in defavoarea ta, pentru ca ingreuneaza procesul de selectie. Asta conduce la un o stare de confuzie. O galerie foto te va ajuta cu siguranta sa decizi care este ceasul pe care vrei sa il porti la interviul cu TeamVision.

 Cele mai bune 10 ceasuri

1. Zeppelin

ceasuri zeppelin

 

2. Timex

ceasuri timex-expedition

 

3.Tsovettsovet-ceasuri

4.Tissot

ceasuri tissot

 

5.Citizen ceasuri citizen-eco-drive

 

6.Fossil fossil-ceasuri

 

7. Guess ceasuri guess-sport

 

8. Paul Hewitt  paul-hewitt-ceasuri

 

9. Daniel Wellington ceasuri daniel-wellington-classic-bristol

 

10. Breytenbach ceausri breytenbach