Loader
 

Cele mai tari tatuaje pentru barbati

Cele mai tari tatuaje pentru barbati

Tatuaje in trecut

Despre tatuaje se stie au facut parte din viata barbatilor inca din Epoca de Piatra. Ele au fost prezente in aproapetigru-tatuaj toate culturile de pe glob: greci, romani, africani, amerindieni etc. De-a lungul timpului, semnificatia tatuajelor a variat de la ritual religios sau cod pentru spioni, pana la insemn razboinic, pentru marcarea numarului de inamici ucisi. Se credea candva ca purtatorul unei imagini atrage spiritul acelui simbol. Asadar un tigru desenat pe corp ar face ca puterea felinei sa treaca la persoana tatuata.

 Astfel, istoria tatuajului a existat pana in secolul 12, cand desenele corporale au fost interzise. Au ramas ilegale pana in secolul XXI. In New York, de exemplu, tatuajul s-a ascuns in cultura underground pana in 1998.

Tatuaje in prezent

Pana acum 50 de ani, tatuajele au fost simbolul rebelilor, exclusilor sociali sau marinarilor. Recent arta tatuajului a revenit in lumina reflectoarelor si a castigat cea mai mare popularitate din intreaga sa existenta.

cop-tattooIndiferent de varsta, statut sau functie, barbatii gasesc astazi in tatuaje o forma de manifestare a libertatii, de exprimare a personalitatii si de completare a look-ului. Tatuajul a devenit o arta si a atins o noua etapa in care artistii imbina stilul clasic cu stilul propriu. Rezulta forme unice si impresionante de body art.

Daca si tu iti doresti un tatuaj, trebuie sa stii ca poti alege dintr-o gama foarte larga: tribal, kanji, lettering, fantasy, fun, 3D si lista continua. Daca nu ai gasit exact ceea ce iti doresti, poti cere tattoo artistului sa iti creeze un design personalizat. Cu siguranta ii va placea ideea de a-si lasa amprenta talentului artistic in noua ”opera”. Pentru ca iti faci un tatuaj pe care il vei avea toata viata nu este cazul sa te gandesti la economisiri. Alege un studio impecabil si un tattoo artist cu portofoliu impresionant.

Dincolo de efort, bani si durere, cea mai dificila parte ramane alegerea desenului, asa ca iti arat o galerie cu cele mai cool tatuaje pentru barbati, pentru inspiratie 😀

 

tatuaje-barbati-2016 men-tattoos-2016