Loader
 

Cele mai tari 3 masini ale 2015 potrivite pentru tine

Cele mai tari 3 masini ale 2015 potrivite pentru tine

Viața de model de videochat în București poate oferi multe beneficii, în cazul în care ești perseverent și ambițios. Ca angajat într-un studio de videochat băieți, câștigurile tale financiare pot fi destul de mari, așa că vei avea destui bani pentru a economisi, dar și pentru a cumpăra toate lucrurile pe care ți le-ai dorit. Printre acestea, se poate număra o vacanță de vis în Maldive, un costum nou-nouț, sau cateva masini ultimul răcnet.

Îți voi prezenta în continuare 3 dintre cele mai tari masini lansate în 2015. Una dintre aceste masini poate fi a ta dacă alegi să lucrezi într-un studio de videochat pentru băieți, cu condiția să te dedici muncii tale și să ai continuitate. Nu uita, în studiourile de videochat din București experiența de model nu este importantă, importantă este atitudinea potrivită!

Porsche

Primul pe lista masinilor de top ale anului 2015 este noul Porsche 911 facelift. Modelul a fost prezentat în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, unde a furat privirile celor prezenți. Mașina are lumini noi atât în față cât și în spate, lucru care îi dă un aspect impunător de lux. Sportivitatea este tipică unui 911, printr-un motor de 3 litri pe benzină ce dezvoltă 370 de cai putere pentru varianta Carrera și 420 de cai putere în varianta Carrera S. Noul Porsche 911 este demn de un model de studio cu experiență îndelungată. Preț de pornire: 107.000 €!

Cele mai tari 3 masini ale anului 2015 potrivite pentru tine

Mercedes-Benz

Pentru cei pasionați de Mercedes-Benz, anul acesta nemții au reîmprospătat unul dintre cele mai sportive modele, C-Class Coupe. Fiecare componentă a noii variante a fost îmbunătățită. Automobilul este orientat în exclusivitate către plăcere condusului, printr-o combinație de lux și performanță. Pentru noul C-Class Coupe, prețurile încep de la 43.000 €, cu 6 variante de motorizări între 156 și 245 de cai putere. Modelul are și două variante AMG, cu 476 și 510 cai putere. Automobilul este visul oricărui model din studiourile videochat București care a reușit să acumuleze o experiență medie.

Cele mai tari 3 masini ale anului 2015 potrivite pentru tine

Audi

În cazul în care dorești să începi lucrul într-un studio de videochat de băieți, ești pasionat de masini premium și vrei o soluție rapidă, varianta potrivită pentru tine este proaspăul Audi A4. Cu un preț de pornire de aproximativ 36.000 €, noul Audi A4 oferă o combinație unică de putere și confort. Soferul se simtă ca un business-man desăvârșit. Motorizările automobilului pleacă de la un motor de 2 litri cu o putere de 150 CP, până la un motor de 3 litri V6 de 276 CP. Cu toate acestea, A4 nu poate fi al tău fără muncă.

Ți-am prezentat cele mai potrivite mașini de lux ale anului pentru un model de videochat de băieți, în funcție de experiența și determinarea ta. Acum mai rămâne doar să o alegi pe cea care ți se potrivește și să începi lucrul.

Vino la studiourile TeamVision de videochat pentru bărbați adevărați din București și ia-ți mașina visurilor tale!
Intră pe site-ul nostru și unul din reprezentanții noștri  îți va oferi consultanță oricând între orele 10:30-18:30! Mai mult, beneficiezi și de un interviu online!

Nu uita, atitudinea contează!
Mult succes și sperăm să ai cariera mult visată!
Echipa Team Vision.