Loader
 

Concret. Cati bani castiga modelele masculine de videochat?

concret-cati-bani-castiga-modelele-de-videochat-masculine-team-vision

Concret. Cati bani castiga modelele masculine de videochat?

Intrebarea pe buzele tuturor barbatilor care isi doresc sa devina modele de videochat este urmatoarea: Cati bani voi castiga si in cat timp? TeamVision, cel mai bun studio de videochat barbati din Romania iti va dezvalui, concret, toate aceste detalii. Citeste in continuare si afla cati bani iti poate aduce videochat-ul romanesc TeamVision.

TeamVision studio videochat nu intarzie cu platile

In primul rand, este foarte important de precizat ca studio-ul de videochat pentru barbati TeamVision nu a intarziat niciodata cu plata modelelor. Este posibil ca acesta sa fie motivul pentru care din ce in ce mai multi performeri de la alte studio-uri de videochat renunta la colaborarile curente si se alatura echipei noastre. Consideram ca este foarte important sa oferim si sa primim respect, acesta fiind unul dintre pilonii principali ai studio-ului TeamVision.

Prima mie de $ la videochat barbati TeamVision

In functie de nivelul de experienta si nivelul de implicare, poate dura intre 3 si 30 de zile pana castigi prima mie de $. Nu exista o regula in aceasta privinta. Unul dintre modelele TeamVision a reusit sa castige prima mie de dolari in 4 zile, in timp ce un alt performer si-a dat seama dupa o saptamana ca doar urmand sfaturile trainerilor poate reusi sa isi duca incasarile la urmatorul nivel.

Cati bani castiga un model videochat barbati in general?

In general, un model TeamVision poate castiga intre $2.000 si $9.000 intr-o luna. Sumele fluctueaza in functie de numarul de ore petrecute online, atitudinea modelului online si de cat de dispus este acesta sa urmeze sfaturile trainerilor. Staff-ul TeamVision pune accent pe profesionalism si corectitudine.

Cati bani castiga un model de videochat barbati de TOP?

Un model de TOP TeamVision castiga mult mai mult decat iti imaginezi. In realitate, performerii de TOP acumuleaza intr-o luna pana la $12.000, insa exista luni in care nu se opresc acolo. Vlad, modelul de TOP curent a reusit in 6 luni sa iti achizitioneze un apartament cu doua camere in centrul Bucurestiului.

Tu cati bani crezi ca ai putea castiga alaturi de TeamVision?

Programeaza acum un interviu sunand la numarul de telefon 0748240822 si afla!

Nu uita ca TeamVision este singurul studio care respecta de fiecare data termenul de plata pentru modele! Te asteptam cu drag la sediul nostru!

Studio Bld. Unirii

Adresa: Aleea Căuzași 57B, București 030803