Loader
 

Cum sa fii fotogenic – asta te va ajuta in cariera de model la videochat

cum sa fii fotogenic

Cum sa fii fotogenic – asta te va ajuta in cariera de model la videochat

Cu siguranta multi dintre voi aveti aceasta problema, legata de cat de fotogenici sunteti. Vi se pare ca nicio fotografie nu va avantajeaza. Evident ca suntem diferiti, de la persoana la persoana difera forma fetei si structura osoasa, cum zambim, cum sunt aliniati ochii sau alte linii si simetrii mai ales la nivelul fetei.

Unii dintre voi au nevoie de o mana de ajutor? Ne-am gandit sa venim in sprijinul vostru cu o lista de tehnici, de tips and tricks am putea spune, care sa va ajute sa obtineti fotografii mai reusite. Nu esti norocosul care arata foarte bine in orice fotografie? Nu-i nimic, uneori norocul il mai faci si cu mana ta, vorba romanului din popor. Iata si cum te ajuta asta in cariera ta de model la videochat.

Cum sa fii fotogenic

Ii privesti pe cei care sunt frumosi de la mama natura, care au un farmec aparte, un acel ceva, o stralucire in ochi, nu stii exact ce dar ceva care atrage privirile. A fi fotogenic este egal cu a avea si trasaturi frumoase, calitati ce sunt puse in evidenta foarte bine. Totusi arata si natural, nu este nimic fortat. Cum reusesc unii? Sunt inzestrati cu trasaturi frumoase, dar mai sunt ajutati si de un fotograf profesionist.

Ce sa-ti propui: ca fiecare fotografie pe care o faci sa fie mai mult decat o imagine, sa fie o emotie, o traire, sa emani incredere in tine. Toate acestea te vor ajuta negresit in cariera, aducandu-ti posibilitatea de a avea incasari tot mai mari. Cu cat atragi mai mult atentia si esti cautat de membri pentru a conversa in chat privat, cu atat mai mult iti poti creste incasarile zilnice.

# Cauta unghiul potrivit

Poate ca nu ai fata perfect simetrica si putini o au, insa asta nu trebuie sa te descurajeze. Aproape toata lumea are o parte favorita cand face fotografii, un unghi ce avantajeaza mai mult. Cum sa fii fotogenic? Gaseste unghiul potrivit!

# Zambeste

Poate fi o regula de baza in videochat. Toata lumea este atrasa mai mult de un chip cu zambet larg si cald. Este un aspect pe care multi cei din videochat o pot confirma, cei care zambesc au o atractivitate mai mare la public. Recomandarea este insa de a zambi cat mai natural, cu o expresie relaxata, nu fortata.

# Ce exprimi prin postura ta

Nu este un secret faptul ca, sub o forma sau alta, comunicam celor din jur si prin semnale corporale, prin pozitia corpului. Limbajul nonverbal tradeaza emotii si trairi. Iata cateva sfaturi in acest sens: ai grija la postura spatelui, evita sa stai cu umerii cazuti, dar in acelasi timp este de preferat sa fii relaxat si deloc rigid, inclina umerii la dreapta sau stanga. In cele din urma si aparatura profesionala face o diferenta. De asta vei avea parte inca de la bun inceput prin colaborarea cu TeamVision. Vei avea parte de suport si indrumare, atat pentru a crea profilul tau de prezentare, cat si in ceea ce priveste evolutia ta pe mai departe.