Loader
 

Cum sa iti maresti masa musculara – partea a II-a

Cum sa iti maresti masa musculara – partea a II-a

Așa cum am promis, săptămâna aceasta venim cu partea a II-a a articolului despre cum să ne creștem masa musculara.

Nu ai citit partea I? Citește aici: Cum să îți mărești masa musculară – partea I
Caloriile și carbohidrații îți vor deveni cei mai buni prieteni în drumul către o masa musculara crescută. Acest lucru se întâmplă deoarece carbohidrații și caloriile sunt combustibili foarte buni pentru corpul tău.

masa muscularaAsigură-te că vei consuma numărul corect de calorii/zi pe durata antrenamentelor. Poți folosi o aplicație pentru telefon specializată pe număratul caloriilor consumate și cele arse prin exerciții.
Pentru a avea un antrenament eficient, ar trebui să prioritizezi exercițiile de forță. În acest fel, vei putea în timp să crești greutatea ganterelor. Ar trebui să ai o creștere de 5% de la antrenament la antrenament.
Dacă simți că nu se realizează aceste îmbunătățiri, ar trebui să verifici ce anume nu faci corect.

Greseli

Te simți mult mai obosit decât după un antrenament normal? Probabil ți-ai acordat un timp prea scurt de pauză. Acești timpi sunt importanți pentru că le permite mușchilor să crească mai puternici.
Atunci când crești masa musculară, fii foarte atent la numărul de calorii pe care le consumi în fecare zi. O dietă greșită te poate face să te îngrași în loc să îți mărească mușchii. Știm că probabil sună redundant, dar multe persoane încalcă această regulă și ajung să piardă 50% din toată munca depusă.

Citește și Cum să mănânci echilibrat ca un bărbat adevărat
Antrenamentele și creșterea mușchilor au nenumărate beneficii asupra vieții și sănătății tale. Dacă nu îți dorești neapărat o musculatură foarte pronunțată, chiar și câteva vizite către sala de forță îți vor oferi mai multă forță, bună-dispoziție, mai multă încredere în tine și va îmbunătăți funcționalitatea, longevitatea  și puterea mușchilor, articulațiilor, plămânilor și circulației sângelui.
Creșterea mușchilor necesită mai mult decât a avea un abonament la o sală. Folosește acel abonament. Nu plăti degeaba! Urmărește să realizezi fiecare exercițiu cât mai corect din punct de vedere tehnic și cu o atitudine optimistă. Doar aceste două ingrediente împreună te vor ajuta să obții corpul mult-visat!

Spor!
Echipa TeamVision