Loader
 

Cum sa te mentii tanar?

tanar teamvisionstudio.ro

Cum sa te mentii tanar?

Tineretea este una dintre cele mai ravnite aspecte ale unui om. Atunci cand esti tanar, esti atragator, esti plin de viata si iti indeplinesti obiectivele cu succes si energie multa in timp scurt. De aceea incercarea de a ramane tanar cat mai mult timp este una normala si de dorit. A te mentine astfel este legat de o multitudine de pasi, dintre care o sa amintim:

  • Atitudinea
  • Modul in care te afisezi
  • Evolutia personala
  • Esti sau nu in trend

Atitudinea

O atitudine buna este un lucru obligatoriu pentru ca cei din jur sa te perceapa ca pe un om tanar. De aceea elemente precum rasul sincer, mersul la sala, glumele pe seama ta, dorinta de a fi non-judicativ, vor creste automat imaginea de om tanar si dornic de viata. Nu numai cei din jurul tau vor crede ca esti un om plin de viata, ci chiar tu vei simti asta in fiecare zi! Asa ca, in momentul in care decizi sa te bucuri de tot ceea ce experimentezi, sa te distrezi si sa privesti viata intr-un mod detasat, vei arata a fi in forma! Cine nu vrea sa se distreze in orice zi? Poti face asta cu o atitudine pozitiva, cu o lejeritate si bucurie sincera.

Modul in care te afisezi

Modul in care alegi sa te arati celorlati tine de un construct interior. Oricine poate sa spuna, doar uitandu-se la o alta persoana, daca este sau nu intr-un anumit fel. Un barbat ingrijit este foarte apreciat de catre femei si obtine multa atentie din partea lor. Cine se afiseaza cu o barba ingrijita, cu un mod masculin de a fi, atat prin atitudine si gesturi, cat si prin imbracaminte si aspect exterior, va fi bine vazut.

Evolutia personala

Un barbat reprezinta puterea. El este bine sa fie nu numai puternic din punct de vedere fizic, ci si psihic si ca nivel de informare. Orice barbat care isi creste permanent nivelul, este un alfa intre barbati si dorit de catre femei. A evolua poate sa insemne multe lucruri si nu conteaza latura pe care o alegi pentru a creste, ci dorinta de a fi mai bun decat ieri.

Esti sau nu in trend

Hainele iti pot arata o parte din felul de a fi. De obicei un barbat care se imbraca in functie de ultimele tendinte demonstreaza ca este atent la detalii, ca este mandru de corpul lui si ca apreciaza frumosul. Daca vrei sa inveti cum sa ai grija de corpul tau, poti sa citesti aici. Este bine sa cercetezi insa si ceea ce te avantajeaza, ce iti scoate in evidenta linia trupului si ce te face sa te simti bine. Nu orice element de moda te caracterizeaza. De aceea, alege tot ce te face sa te simti bine pentru ca toti cei din jur vor observa si te vor aprecia.

Daca iti doresti sa faci parte dintr-o echipa unde toata lumea este atenta la ceea ce afiseaza, te asteptam pe TeamVisionStudio.ro cu mai multe informatii.