Loader
 

Cum te prezinti la un interviu daca vii la TeamVision

interviu teamvision

Cum te prezinti la un interviu daca vii la TeamVision

Vorbim in momentul de fata despre o industrie tot mai cautata atat in randul femeilor cat si barbatilor. Unul din marile beneficii de care modelele sunt atrase este desigur partea financiara. Noi consideram ca acest lucru nu este suficient. Indiferent de cati bani vei castiga, la un moment dat va interveni rutina, fapt pentru care modelele de videochat au nevoie mai mult decat atat. Vorbim despre experienta, evolutie, rezultate, mediu, cat si programul de munca, disciplina si asa mai departe.

Toate acestea trebuie sa formeze un intreg si sa se completeze unele cu altele astfel incat un model de videochat sa fie multumit de munca pe care o presteaza.

La fel ca si in cazul oricarui job si aici vei avea de-a face cu un interviu de angajare. Interviurile joaca un rol important, pentru ca de aici vom avea ocazia sa ne cunoastem mai bine, sa iti prezentam serviciile pe care le oferim, sa aflam de la tine ceea ce iti doresti sa obtii, daca esti potrivit pentru un astfel de job si tot asa. Tocmai de aceea va trebui sa fii pregatit. In ce consta acest lucru? Citeste in randurile care urmeaza.

Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi atunci cand vii la un interviu

Daca iti doresti sa te angajezi in aceasta industrie insa nu stii exact despre ce este vorba, iti recomandam sa faci un research inainte pentru a te documenta. Poti accesa pagina noastra teamvisionstudio.ro pentru a vedea informatii care te vor ajuta sa te lamuresti. Astfel vei putea sa iti dai seama ce categorie ti se potriveste, ce beneficii iti oferim, care sunt performantele la care poti ajunge si asa mai departe.

Iti recomandam de asemenea sa iti notezi cateva intrebari pentru ca sigur vei avea nevoie de raspunsuri. Vei vedea ca pe masura ce descoperi mai multe informatii, te vor interesa detalii suplimentare astfel incat tu sa faci o alegere corecta.

Iti recomandam sa fii sincer

Nu spunem ca nu ai fi, insa unul din lucrurile de baza este sa fii sincer cu tine si sa stii ce iti doresti sa obtii. Odata ce ne vei comunica aceste lucruri vom sti cu exactitate care este nivelul tau si de cata pregatire ai nevoie. Nu ne bazam neaparat pe experienta ci mai degraba pe faptul ca esti deschis si dispus sa inveti lucruri noi.

Va trebui sa stim de asemenea care este nivelul tau de cunostinte privind limba engleza avand in vedere ca videochatul se bazeaza pe comunicare.

In functie de ceea ce iti doresti noi iti vom prezenta oferta noastra cat si beneficiile de care vei avea parte daca lucrezi la noi. De asemenea vei dori probabil sa stii programul de lucru, la ce castiguri vei putea ajunge, daca se va semna un contract de angajare si asa mai departe.

Pune cat mai multe intrebari

In functie de cat de interesat esti de oferta de angajare la TeamVision vei primi cat mai multe informatii. Iti recomandam sa ne pui cat mai multe intrebari pentru a putea sa iei o decizie potrivita pentru tine. Trebuie sa mai stii ca interviul nu te va obliga la nimic, iar daca ai nevoie de timp de gandire, poti sa o faci.

Punem accent de asemenea si pe aspect. Acesta trebuie sa fie unul placut, insa nu trebuie sa arati ca un model pentru a te angaja la noi. Asadar te asteptam sa ne contactezi pentru a te programa la un interviu.