Loader
 

De ce aleg barbatii studio-ul de videochat TeamVision?

de-ce-aleg-barbatii-studio-ul-de-videochat-teamvision

De ce aleg barbatii studio-ul de videochat TeamVision?

In ultimii ani, din ce in ce mai multi barbati incep o cariera in videochat. Poate acest lucru ti se pare bizar, pentru ca esti obisnuit sa asociezi job-ul de model de videochat cu femeile, insa lucrurile nu stau chiar asa. Studio-ul de videochat TeamVision a experimentat o crestere graduala, dar accelerata in ceea ce priveste staff-ul si modelele in anul 2020. O parte din noile modele au decis sa faca videochat cu prilejul timpului indelungat petrecut in casa in anul precedent. Totodata, multe modele deja existente la alte studio-uri au cautat „Studio de videochat TeamVision” online si au deschis colaborari cu noi. De ce? Suntem singurul studio de videochat barbati din Bucuresti care ofera banii la timp de fiecare data.

Cele mai mari procente videochat barbati

Oferta de colaborare pe care ti-o detaliem este atent conceputa, astfel incat fiecare model sa se simta confortabil in studio, sa fie el insusi, sa isi poata explora toate ideile creative si sa castige cat mai multi bani! Din acest punct de vedere am ales sa oferim cele mai mari procente din industrie, pana la 70%! Mai mult, fiecare model primeste un venit garantat de 3500 de lei in fiecare luna!

Inainte de a deveni model de videochat, este important sa stii cateva lucruri esentiale! La inceput nu vei castiga sume la fel de mari ca modelele de top care sunt in acest domeniu de un an, si asta este complet normal. Nu te descuraja! Sansele ca tu sa vezi in contul tau $8.000 dupa primele doua saptamani sunt foarte mici. In primele saptamani de la inceperea activitatii, modelele de videochat inca invata, se acomodeaza cu studio-ul si mentin legatura constant cu trainerul. In schimb, in aproximativ 3 sau 4 luni, iti vei putea cumpara cu siguranta o masina de lux alaturi de noi.

Corectitudine si libertate videochat TeamVision

Doua dintre cele mai importante valori pentru noi sunt acestea: corectitudinea si libertatea. Am ales inca de la inceput sa abordam o atitudine deschisa si prietenoasa cu modelele studio-ului, dar si cu trainerii, personalul tehnic, juridic sau departamentul de resurse umane. Ne place sa comunicam direct orice problema si sa o rezolvam cat mai repede, cu calm. Este evident ca doar comunicarea directa, sincera si eficienta rezolva problemele, consolideaza relatiile si imbunatateste atmosfera studio-ului de videochat pentru barbati. Fara ascunzisuri, fara minciuni si fara discutii „pe la spate”. In plus, suntem singurul studio de videochat care ofera banii la timp de doua ori pe luna, de fiecare data.

Ce inseamna program flexibil la videochat barbati? Cu siguranta ai mai auzit acest termen. Noi iti putem prezenta programul flexibil TeamVision: 06:30-14:30, 14:30-22:30, 22:30-06:30. Vei avea mereu timp pentru tine, pentru cei dragi si pentru calatorii!

Esti si tu unul dintre barbatii care vor sa experimenteze viata prin ochii unui invingator? Atunci ce mai astepti? Suna-ne la numarul de telefon 0748240822, programeaza un interviu si vino la studio-ul TeamVision!