Loader
 

De ce aleg barbatii Teamvision videochat

de-ce-aleg-barbatii-team-vision

De ce aleg barbatii Teamvision videochat

In ultimele cateva luni, departamentul de Resurse Umane  al studio-ului de videochat pentru barbati a fost extrem de ocupat. Primim din ce in ce mai multe apeluri din partea viitoarelor modele si programam din ce in ce mai multe interviuri. Ne intrebam totusi, ce s-a intamplat in ultimul timp in societate sau in gandirea colectiva? Banuim ca “timpurile” s-au schimbat, iar oamenii nu mai au aceeasi conceptie despre videochat, ceea ce ne bucura foarte mult. Schimbarea opiniei este mereu un semn de progres. Haide sa exploram impreuna posibilele motive pentru care numarul interviurilor la cel mai bun studio de videochat pentru barbati a crescut considerabil in ultimul timp.

Castiguri foarte mari si potentiale investitii

Niciun model pe care l-am format pana acum nu a castigat $10.000 in primele saptamani. Asa cum am mai precizat si in alte articole, primele cateva saptamani sunt de acomodare si de invatare, in special pentru modelele noi, fara experienta. In mod evident, in aceste saptamani, modelul de videochat va castiga sume satisfacatoare, insa nu in ordinul zecilor de mii de dolari.

Un model de videochat care ajunge in TOP nu are o suma limita de castiguri. De cele mai multe ori, barbatii TeamVision isi achizitioneaza o masina puternica in cel mai scurt timp de la inceperea colaborarii. Ne bucuram de fiecare data cand vedem inca un model achizitionandu-si masina visurilor sale, insa acesta este doar inceputul. Castigurile obtinute dupa acest prim pas pot fi investite in diverse moduri.

Crescand, educatia financiara pe care am primit-o de la parintii nostri nu a fost una extensiva. In cel mai bun caz, acestia ne-au invatat cum sa punem bani de-o parte, insa nu si cum sa investim. Modelele de la cel mai bun studio de videochat pentru barbati din Romania au posibilitatea de a detine sume pe care nu le-ar fi putut obtine la un job cu un salariu mediu pe economie. Astfel, multi dintre barbatii TeamVision videochat isi dezvolta calitati anteprenoriale si isi pornesc propriile afaceri.

Schimbarea atitudinii fata de videochat

Consideram ca un motiv pertinent pentru care din ce in ce mai multi barbati programeaza interviuri cu TeamVision pentru a deschide o colaborare in domeniul vidoechat-ului este schimbarea atitudinii generale fata de domeniu. Prin informare si prin educatie, este posibil ca oamenii sa inceapa sa inteleaga ce se intampla defapt in spatele usilor inchise ale studio-urilor de videochat si sa aleaga acasta optiune pentru ei insisi.

Daca ai luat in considerare aceasta profesie de cateva ori pana acum, insa nu ai avut curajul sa ne suni, acesta este semnul pe care il asteptai.  

0748 240 822 apeleaza-ne chiar acum si vino un interviu!

Te asteptam la sediul nostru:

Studio Bld. Unirii

Adresa: Aleea Căuzași 57B, București 030803