Loader
 

De ce fac baietii videochat?

De ce fac baietii videochat?

Suntem familiarizati cu ideea de modele de videochat feminine in tara cu cea mai dezvoltata industrie Cam. Avem insa retineri in privinta baietilor care aleg sa lucreze in videochat. TeamVision, cel mai mare studio de videochat pentru baieti din Bucuresti, colaboreaza cu peste 30 de modele de top, exclusiv masculine. Avem tendinta sa judecam aceasta alegere in necunostinta de cauza. Haide sa exploram impreuna de ce-urile unei astfel de decizii.

Bani, evident!

Nu e niciun secret ca baietii care fac videochat castiga foarte multi bani. Totodata, acestia depun un efort proportional cu sumele care intra in conturi. Videochat-ul este o meserie in care trebuie sa lucrezi cu adevarat, sa te dedici, sa investesti timp si energie. Lucrurile nu vin de la sine, nici pentru fetele din acest domeniu, nici pentru baieti. Din acest punct de vedere putem stabili ca este un job ca oricare altul.

Partea speciala este marcata de venituri. In medie, videochat-ul ofera venituri indiscutabil triple sau de patru ori mai mari decat un loc de munca obisnuit in Romania. Mai mult decat atat, castigurile variaza. Banii sunt virati in contul modelelor de 2 ori pe luna, iar segmentele de cate 2 saptamani se numesc perioade. Asadar, intr-o perioada poti castiga 1500$, iar in alta 4000$. Totul depinde de tine. Cert este faptul ca cel mai bun studio de videochat pentru baieti iti ofera tot ce ai nevoie sa ajungi la cele mai mari sume. Traineri profesionisti, atmosfera placuta si foarte multa sustinere!

Independenta

Orice baiat isi doreste independenta financiara, in special daca este la inceput de drum. Daca ai in jur de 19, 20 de ani, cu siguranta iti doresti sa ai un loc al tau pe care nu ti-l poti permite inca. Mutarea din casa parintilor sau din camin este un pas important in viata fiecarui tanar. Odata ce isi ia viata in propriile maini si este in totalitate pe cont propriu, puterea de decizie si simtul responsabilitatii se remarca in scurt timp. Independenta este un factor important in alegerea unei cariere in domeniul videochat-ului, si pe buna dreptate!

Masini, vacante si apartamente

Ai citit foarte bine sumele de mai sus. In mod evident, un baiat care lucreaza in domeniul videochat-ului poate castiga intr-un an pana la 100.000$. Masini, vacante si apartamente apar in majoritatea reclamelor de videochat. Aceste lucruri sunt reale. Ipotetic, daca TU ai castiga intr-un an 100.000$, ti-ai putea permite un apartament spatios intr-un bloc nou, o vacanta lunga in Roma sau orice capitala europeana si bilete la Untold pentru tine si prietenii tai. Nu suna rau, nu-i asa? Un salariu acceptabil in Romania este de 4.000 de lei. Ai putea sa te bucuri de toate aceste lucruri din salariul fix de 4.000 de lei pe luna?

Asadar, acestea sunt motivele pe baza carora din ce in mai multi aleg sa inceapa o colaborare cu un studio de videochat pentru baieti.

Cumpara-ti o casa intr-un an! Alege independenta totala!

Programeaza un interviu la 0748 240 822. Te asteptam la sediu la o cafea!