Loader
 

Destinatii de vis: Maldive

Destinatii de vis: Maldive

Cu siguranță o excursie exotică este ceea ce îți dorești. Unde poate fi mai exotic și mai pe placul tău dacă nu în Maldive?
Maldive este un paradis pentru aventurieri şi iubitorii sporturilor. Toate staţiunile din insule oferă facilităţi pentru ski pe apă, jetskiing, surf, snorkeling, navigaţie sau baschet şi volei de plajă.

980x353_maldive-activities-980x2841

Unele dintre locurile unde se practică scufundările pot fi explorate din resorturi sau în cadrul excursiilor de “safari sub apă”. Majoritatea resorturilor au și școli de scufundări și facilități pentru închirierea de echipamente, inclusiv camere subacvatice. Unele dintre cele mai bune locuri pentru scufundări din Maldive sunt situate în Victory Wreck, Mushimasmingili Thila, Guraidhoo, Kuda Rah Thila și Riftul Banana.
Plaje lungi cu nisip alb, ape turcoaz ale Oceanului Indian, vegetație luxuriantă și diversitatea peștilor multicolori. Toate sunt reunite în acest paradis: arhipeleagul insulelelor Maldive! Asta vei găsi aici, în vacanța exotică la care ai visat!

foto-hotel-one&only-maldive-spiaggia

Dacă dorești să descoperi secretele Oceanului Indian, poți face o plimbare cu vasul. Poți încerca pescuitul nocturn sau poți face scufundări! Vei fi aproape de pisici de mare, delfini, draci de mare, morene, de o multitudine de pești exotici multicolori, precum și de rechinul-balenă.
Încearcă să crezi că totul este adevărat de acum pentru tine. Vacanțele de vis pot fi ușor de planificat, dacă vei începe să acorzi timp cu adevărat orelor petrecute la serviciu.

Dacă îți planifici să ajungi în Maldive pentru o vacanță specială, vei sfârși prin a-ți dori să te reintorci curând pe insule de vis. Poți să revi în locația preferată pe care ai descoperit-o prima dată. Poți să încerci să alegi alt tip de cazare sau să mergi de fiecare dată în altă insulă. Ai aproape 1.000 de alegeri.

De stiut inainte de a pleca in Maldive


Este permis accesul în țară cu o cantitate de țigări pentru uzul personal. Ilegal este intrarea în Maldive cu alcool, droguri, articole pornografice, arme de foc, carne de porc. Limba vorbită de către maldivieni este dhivehi, însă engleza este vorbită pe scară largă. Moneda națională în Maldive este Rifiyaa și trebuie să reții faptul că nu se poate părăsi țara cu moneda națională. Se acceptă în schimb și dolarii americani.
Acum este timpul să îți permiți asemenea vacanțe. Să fii in pas cu noutățile, să îți trăiești visele așa cum dorești, iar excursiile să nu mai fie o problemă pentru tine. Te încurajăm să alegi să trăiești frumos, iar plăcerile vieții să le împlinești!