Loader
 

Evolutia celui mai mare studio de videochat pentru baieti

Evolutia celui mai mare studio de videochat pentru baieti

“Viata ti se va schimba numai atunci cand vei fi mai atasat de visurile tale decat de zona de confort.” – Billy Cox

TeamVision este locul pentru barbati adevarati. Acum este cunoscut drept cel mai mare studio de videochat pentru baieti din Bucuresti, insa nu a fost mereu asa. Studio-ul a luat nastere in 2009 si din acel moment se afla intr-o continua evolutie. De la locatie si modelele care incep colaboararea cu noi, pana la echipa din spatele succesului, toate acestea au suferit schimbari si imbunatatiri.

Locatie

Am fost nevoiti sa schimbam de cateva ori locatia studio-ului. Am avut sediul in Berceni o perioada, dar acum ne gasesti in zona Progresului, pe strada Magurei, nr. 8. Pe masura ce postam mai multe anunturi de angajare videochat barbati, echipa noastra crestea si astfel am avut nevoie de mai mult spatiu. Am colaborat cu un designer de interior renumit si am transformat studio-ul intr-o a doua casa pentru modelele noastre. Totodata, am tinut cont de parerile lor, iar acum fiecare camera este aranjata in linii fine, cu un aer masculin. Mai mult decat atat, studio-ul nostru dispune de o sala de forta unde modelele pot veni oricand pentru antrenamente. Noi stim ca timpul inseamna bani, iar modelele noastre nu sunt nevoite sa piarda timp in trafic in drum spre sala.

Modele de top

Astazi colaboram cu peste 30 de modele de top. Multe dintre acestea si-au indeplinit deja visurile, desi nu lucreaza de foarte mult timp alaturi de TeamVision. De obicei, in primele cateva luni isi achizitioneaza deja masina pe care si-o doreau de foarte mult timp. Modelele online din cadrul studio-ului nostru isi ating obiectivele in scurt timp, iar apoi seteaza altele mult mai inalte. Astfel, suntem martori unui proces continuu de dezvoltare personala si financiara. Cu cateva luni in urma, acestea nici nu luau in considerare ideea de a lucra la un studio de videochat baieti din Bucuresti. Vazand insa cat de diferita este atmosfera fata de ce isi imaginau, modelele noastre de top regreta ca nu au inceput mai devreme.

Ce urmeaza

TeamVison este lider in domeniu. Prin urmare, investim in mod constant in echipa noastra si ne asiguram ca fiecare model are parte de toata atentia necesara. Luam in serios performanta si bunastarea echipei de traineri, management si resurse umane, asigurandu-ne astfel ca modelele sunt inconjurate in permanenta de profesionalism si pozitivitate. Intentionam sa binevenim mai multe modele in familia noastra si sa ne depasim in fiecare luna rezultatele din luna anterioara. Singura forma de competitie sanatoasa si eficienta este competitia cu tine insuti. Pe aceasta linie, comparam echipa TeamVison de acum cu cea de luna trecuta.

Drumul pe care ne aflam acum este drumul spre succes. In cei 11 ani de experienta, ne-am insusit si dezvoltat o serie de valori si principii care ne-au permis sa evoluam treptat. Am reusit sa oferim persoanelor interesate de joburi videochat baieti posibilitatea de a creste semnificativ din punct de vedere financiar si nu numai.

Daca si tu esti una dintre persoanele acestea, suna la 0748 240 822 si programeaza un interviu. Te asteptam in echipa TeamVision!