Loader
 

Franciză Videochat Bărbați TeamVision

FRANCIZĂ VIDEOCHAT BĂRBAȚI TEAMVISION

Utilizarea unor strategii individualizate poate aduce beneficii în procesul de învățare și adaptare la diverse situații

Cu toate acestea, există anumite riscuri asociate acestei abordări. În cazul în care apar întrebări sau sunt necesare resurse suplimentare, este posibil să fie dificil să le obțineți.

 

De asemenea, este important să se conștientizeze faptul că eșecuri costisitoare pot apărea în timpul procesului, aducând pierderi financiare și de timp semnificative, până când se descoperă direcția corectă. Din acest motiv, luarea în considerare a altor alternative, precum colaborarea cu experți sau consultanți din domeniu, poate fi mai prudentă și mai eficientă în atingerea obiectivelor dorite.

DE CE SĂ ALEG O FRANCIZĂ VIDEOCHAT?

Prin alegerea unei francize videochat, ai acces la toate resursele esențiale necesare pentru dezvoltarea afacerii tale. Aceasta opțiune îți oferă informațiile cruciale, planurile de afaceri bine elaborate, soluții tehnice și de design profesioniste, precum și un program complet de instruire pentru tine și echipa ta. În plus, te poți asocia cu un brand de încredere și respectat, care îți oferă sprijin în procesul de recrutare și alte elemente necesare pentru a asigura succesul afacerii tale.

CE PRESUPUNE INVESTIȚIA?

Investiția într-o franciză videochat presupune costuri de inițializare și plăți lunare sub forma redevențelor. Cu toate acestea, beneficiile și economiile semnificative aduse de o franciză videochat adesea compensează aceste cheltuieli de început. Alegerea unei francize videochat îți oferă avantajul de a evita dificultățile și riscurile asociate primei etape de dezvoltare a unei afaceri, care este de obicei perioada critică de 3 ani. De asemenea, se reduce probabilitatea de a întâmpina falimentul în primii 2 ani, datorită sprijinului și modelului bine stabilit oferit de franciză. Această strategie se dovedește a fi o opțiune inteligentă pentru antreprenorii care doresc să își maximizeze șansele de succes.

DE CE SĂ LUCREZ CU TEAMVISION?

TeamVision Studio face parte din rețeaua LTV Network, o companie cu o experiență vastă de peste 18 ani în industria de videochat. Amplasat în București, studioul nostru se bucură de prestigiul de a fi unul dintre cele mai mari studiouri de videochat din România, cu peste 50 de modele active în prezent și o echipă dedicată și profesionistă de angajați.

Am demarat un proces de francizare la începutul anului 2022 și ne propunem să ne extindem în mod considerabil. Avem planuri ambițioase de a deschide minimum 100 de locații noi în țară și în străinătate până în 2030. Această inițiativă oferă antreprenorilor dornici oportunități noi de a se alătura unei francize de succes în industria videochatului.

CARE ESTE OPORTUNITATEA?

O afacere în domeniul videochatului sub forma unei francize poate oferi oportunitatea de a obține profituri atrăgătoare. Este posibil să înregistrați un profit într-un interval de 6-7 luni de la deschiderea studioului și, într-un an, să ajungeți la o cifră de afaceri lunară apropiată de investiția inițială.

ÎN CÂT TIMP ÎMI VOI RECUPERA INVESTIȚIA?

De asemenea, vei avea posibilitatea să recuperezi investiția inițială într-un interval de aproximativ 1,5 până la 2 ani. Aceasta înseamnă că poți anticipa un profit lunar constant, în medie de aproximativ 10-15% din cifra de afaceri, ceea ce îți va asigura stabilitate financiară pe parcursul întregului an.

Pentru a atinge un profit lunar mediu după amortizare situat între 10.000 și 20.000 de euro, în funcție de mărimea studioului, este crucial să investești timp și efort în afacerea ta și să urmezi cu strictețe procedurile specificate în manualul de franciză. 

BENEFICII FRANCIZĂ VIDEOCHAT STUDIO BĂRBAȚI TEAMVISION:

Ca un francizat, vei fi susținut de francizor, beneficiind astfel de:

1. Studiu de piață

Efectuarea unui studiu de piață în localitatea în care dorești să inaugurezi studioul, cu scopul de a evalua potențialul și dimensiunea ideală a locației.

2. ALEGEREA LOCAȚIEI

Ajutor în alegerea și configurarea locației, în colaborare cu un arhitect specializat, și posibilitatea de a beneficia de tarife competitive la nivel național.

3. PLAN DE AFACERI

Un plan de afaceri personalizat în funcție de caracteristicile tale, oferind detalii complete pentru perioada inițială de 60 de luni (5 ani).

4. AJUTOR ÎN PROCESUL DE RECRUTARE

Ajutor în procesul de recrutare a personalului inițial de suport, oferind training complet atât pentru angajați, cât și pentru tine. Trainingul se va desfășura într-un studio funcțional și profitabil, unde vei avea oportunitatea să înveți practic toate atribuțiile necesare pentru gestionarea afacerii tale.

5. ASIStENȚĂ CONSTANTĂ

Asistență constantă în păstrarea unei relații avantajoase cu cele mai prestigioase platforme la nivel mondial și organizarea întâlnirilor trimestriale cu echipele din țară pentru promovarea inovației și schimbul de experiență.

6. GHID DE MARKETING

Un ghid de marketing și recrutare pentru modele la nivel local, însoțit de o pagină specializată pe site-ul https://ltv-network.com/

7. SPRIJIN PERMANENT

Sprijin permanent în procesul de recrutare a modelelor, prin intermediul inițiativelor de marketing derulate la nivel național, într-o colaborare strânsă cu francizorul și ceilalți parteneri francizați.

Această oportunitate nu numai că asigură profitabilitate financiară, ci și furnizează un suport esențial pentru cei care aspiră să construiască cu succes o afacere în industria videochatului.

Programează o întâlnire