Loader
 

9 idei de cadou pentru luna martie

9 idei de cadou pentru luna martie

Este din nou perioada aceea a anului în care le sărbătorim pe femeile dragi din viața noastră. Deși le arătăm aprecierea în fiecare zi a anului, în luna martie avem grijă să le oferim și un cadou special. 🙂

Probabil și tu, ca mulți dintre noi, te-ai confruntat cu următoarea întrebare: Ce cadouri să cumpăr în luna martie?
Sperăm să te ajutăm în aflarea răspunsului.

Cadou romantic

1. O zi de răsfăț
Oricărei femei îi place să se simtă apreciată prin mici atenții, dar va fi și mai încântată dacă, în loc de un cadou fizic, îi oferi un serviciu de care să beneficieze. Trimite-o la salon, la spa, la masaj, va reveni mult mai relaxată, se va simți frumoasă și îți va mulțumi cu siguranță!

2. Un weekend romantic
Dacă dorești să o impresionezi cu adevărat și te ajută și buzunarul, o escapadă romantică într-un weekend o va da cu siguranță pe spate.

4. Bilete la concert
Dacă îi place o anume trupă care urmează să concerteze în viitorul apropiat, poți cumpăra 2 bilete – pentru tine și pentru ea. Astfel te va aprecia foarte mult. O dată pentru că își va vedea idolii pe scena și, în alt doilea rând, va fi încântată că îi susții hobby-urile.

Cadou personalizat

5. Cursuri de inițiere în domenii de interes
Fie că este vorba despre actorie, yoga, initiere in pictura sau fotografie, atelier de parfumuri, îi vei face o surpriză foarte plăcută și de-a dreptul interesantă. Cu siguranță își va descoperi o pasiune ascunsă.

3. Conceptul happybox
Dacă nu ești sigur dacă o să îi placă o anumită experiență (o zi la spa, tratamente cosmetice, masaj etc), poți să îi oferi un HappyBox – posibilitatea de a alege ea una dintre mai multe experiențe.

Cadou Smart

6. Brățara fitness
Urmeaza femeile active și care doresc să urmeze un stil de viață sănătos, bazat pe multă mișcare. O idee foarte bună de cadou ar fi o brățară pentru fitness. Astfel își va putea urmări ritmul cardiac în timpul antrenamentelor, numărul de calorii arse și își va putea contoriza efectele planului de fitness.

7. Lumânarea inteligentă
Pentru o atmosferă romanică, renunță la lumânărie tradiționale și înlocuiește-le cu lumânările inteligente. Le poți schimba culoarea după cum dorești. Și pentru a păsra și cea mai bună parte din lumânarea tradițională, o poți stinge suflând asupra ei.

8. Parrot flower power
Îi plac foarte mult florile, dar mai uită când trebuie să le ude? Nu-i nimic! Acum îi poți face cadou un dispozitiv care va calcula câtă apă și lumină primesc florile din ghiveci. Apoi îți va trimite o notificare pe telefon când e cazul să le uzi.

9. Geanta cu încărcător
De câte ori nu am rămas fără baterie la telefon când ne era lumea mai dragă? Oferă-i în luna martie o geantă care are incorporată și o baterie potabilă, o să o adore.

Tu ce cadouri ai luat luna aceasta?
Echipa Team Vision