Suna-ne
Trimite email
Intrebari videochat 2017-03-26T10:47:25+00:00

Intrebari videochat

Nu exista o suma fixa, incasarile variind in functie de nivelul tau de implicare. Ca sa facem o medie, un model TeamVision castiga aproximativ 1000$ pe luna. Evident ca avem si modele care genereaza incasari de peste 5000$ lunar. Incasarile cresc in raport cu nivelul de implicare si de seriozitate al modelului.

Vârsta minimă pentru a te angaja la studio videochat TeamVision legal este de 18 ani.
Aspectul fizic plăcut este una dintre cerințele de care ținem cont, dar nu este singura. Videochat baieti înseamnă mai mult decât aspect fizic plăcut. Este o stare de spirit.

Programul de lucru la videochat pentru barbati este de 5 zile pe saptamana, 8 ore pe zi. Se lucreaza in 3 ture si anume: 06:30-14:30, 14:30-22:30, 22:30-06:30. Tu iti alegi tura pe care vrei sa lucrezi. Pentru a avea incasari bune si constante, insistam sa lucrezi minim 40 ore pe saptamana. Am uitat sa specificam, tu iti alegi cu o saptamana inainte cand vrei sa fii liber din cele doua disponibile saptamanal.

După cum este legal și corect, zilele tale de concediu sunt respectate și ți le poți lua în funcție de nevoile pe care le ai.

Plata pentru servicii videochat se va realiza prin transfer bancar (plată pe card) pentru mai multă siguranță. Banii vor fi acordați bilunar, în zilele de 15 și 30 ale fiecărei luni.
Având în vedere că la studio videochat TeamVision ai la dispoziție toate condițiile necesare pentru a evolua într-un studio legal de videochat, îți poți mări câștigurile chiar din primele luni, trebuie doar să fii determinat și încrezător.
Dacă ai ales să intri în echipa noastră, ai nevoie doar de seriozitate, perseverență și încredere de sine pentru a câștiga din ce în ce mai mulți bani din videochat.

Studio videochat Bucuresti TeamVision este singurul videochat din România dedicat baietilor, astfel că toți colegii tăi vor fi persoane de sex masculin.

Respectarea confidențialității este unul dintre motivele pentru care compania noastră s-a dezvoltat de-a lungul timpului, astfel că în studio videochat Bucuresti TeamVision vei avea parte de toată discreția necesară.

Pentru că avem o experiență de peste 8 ani în acest domeniu, am învățat să creăm un mediu de lucru in studiourile noastre de videochat caracterizat de standarde foarte ridicate, colectiv profesionist și echipamente performante.

Colegii tăi te vor ajută să alegi site-urile de profil de unde îți poți achiziționa cele necesare pentru lucru, iar videochat TeamVision va contribui cu o parte din suma necesară achiziției acestora.

Legalitatea este una dintre prioritățile companiei TeamVision.

Fiind un studio videochat legal, pentru înscrierea la TeamVision ai nevoie doar de copie după bulentin și certificat de naștere, adeverință medicală și copie după diploma ultimelor studii.

Deoarece legalitatea este unul dintre punctele principale la TeamVision, în timpul colaborării cu noi vom încheia un contract de colaborare.

Nu există niciun fel de problemă dacă nu ai mai lucrat în acest domeniu. Trebuie doar să fii dispus să înveți în studiourile noastre pentru băieți și să nu eziți să discuți cu echipa care îți stă la dispoziție pentru orice curiozitate.
Te vei întâlni cu Managerul TeamVision pentru o discuție relaxantă despre tine și aspirațiile tale. Ți se vor prezenta locația din București și personalul care îți va sta la dispoziție dacă alegi să lucrezi în echipa noastră.
În funcție de încasările pe care le ai, procentul inițial al câștigului tău variază între 50% și 65%, însă prosperitatea ta financiară va crește.
Atâta timp cât ești dedicat activității în timpul pe care îl petreci la studio, TeamVision îți dă posibilitatea să lucrezi în studio de videochat part-time dacă mai ai un loc de muncă.

Vei lucra pentru cele mai prestigioase site-uri de videochat pentru bărbați din lume, însă nu și din țară.

Majoritatea clienților pe care îi vei avea sunt bărbați.

Deoarece TeamVision este studioul-ul de videochat dedicat bărbaților, nu lucrăm cu persoane de sex feminin, însă recomandarea noastră profesionistă este LuxuryStudio.ro

TeamVision este un studio exclusiv în zona de adult, însă pentru varianta non-adult vă putem recomanda ChatUP.ro, care este un studio de videochat non-adult dedicat persoanelor de sex feminin.

La TeamVision ne mândrim cu studiourile noastre din București special amenajate pentru bărbați, însă se poate să prestezi servicii de videochat de acasă dacă preferi acest lucru. Recomandarea noastră este PinkBlack.ro

Atât noi, cât și partenerii noștri de la studiouri de videochat pentru femei apreciază recomandările, astfel că îți oferim 100$ pentru fiecare băiat pe care îl recomanzi pentru TeamVision.

De asemenea, te recompensăm și pentru recomandările făcute pentru partenerii noștri:

  • Luxury Studio îți oferă 300$ pentru fiecare fată recomandată
  • ChatUP Studio îți oferă 300$ pentru fiecare fată recomandată
  • PinkBlack îți oferă 100$ pentru fiecare fată recomandată
CONTACTEAZĂ-NE