Loader
 

Intrebari videochat

INTREBARI VIDEOCHAT

Cati bani se castiga din videochat?

Nu exista o suma fixa, incasarile variind in functie de nivelul tau de implicare. Ca sa facem o medie, un model TEAMVISION castiga aproximativ 1000$ pe luna. Evident ca avem si modele care genereaza incasari de peste 5000$ lunar. Incasarile cresc in raport cu nivelul de implicare si de seriozitate al modelului.

Ce varsta trebuie sa am ca sa ma pot angaja la TEAMVISION ?

Vârsta minimă pentru a te angaja la studio videochat TEAMVISION legal este de 18 ani, iar maximumul pe care îl acceptăm este de 30 de ani.

Care sunt criteriile de aspect pentru a mă angaja la TeamVision?

Aspectul fizic plăcut este una dintre cerințele de care ținem cont, dar nu este singura. Videochat baieti înseamnă mai mult decât aspect fizic plăcut. Este o stare de spirit

Care este programul de lucru?

Programul de lucru la TEAMVISION este in functie de timpul tau. Se lucreaza in 3 ture si anume: 06:30-14:30, 14:30-22:30, 22:30-06:30. Tu iti alegi tura pe care vrei sa lucrezi. Pentru a avea incasari bune si constante, insistam sa lucrezi minim 40 ore pe saptamana.

Care este modalitatea de plată și când voi primi banii?

Plata pentru servicii videochat se va realiza prin transfer bancar (plată pe card) pentru mai multă siguranță. Banii vor fi acordați bilunar, în zilele de 5 și 20 ale fiecărei luni.

Cât de repede îmi pot mări câștigurile în studioul dedicat băieților?

Având în vedere că la studio videochat TEAMVISION ai la dispoziție toate condițiile necesare pentru a evolua într-un studio legal de videochat, îți poți mări câștigurile chiar din primele luni, trebuie doar să fii determinat și încrezător.

Pe ce criterii îmi pot mări câștigurile?

Dacă ai ales să intri în echipa noastră, ai nevoie doar de seriozitate, perseverență și încredere de sine pentru a câștiga din ce în ce mai mulți bani din videochat.

Toți colegii mei sunt bărbați?

Studio videochat Bucuresti TEAMVISION este singurul videochat din România dedicat baietilor, astfel că toți colegii tăi vor fi persoane de sex masculin.

Îmi este asigurată discreția?

Respectarea confidențialității este unul dintre motivele pentru care compania noastră s-a dezvoltat de-a lungul timpului, astfel că în studio videochat Bucuresti TeamVision vei avea parte de toată discreția necesară.

Care sunt condițiile de lucru?

Pentru că avem o experiență de peste 15 ani în acest domeniu, am învățat să creăm un mediu de lucru in studiourile noastre de videochat caracterizat de standarde foarte ridicate, colectiv profesionist și echipamente performante.

Îmi este asigurată îmbrăcămintea necesară pentru lucru?

Colegii tăi te vor ajută să alegi site-urile de profil de unde îți poți achiziționa cele necesare pentru lucru, iar videochat TEAMVISION va contribui cu o parte din suma necesară achiziției acestora.

Respectă TeamVision toate dispozițiile legale pentru angajați?

Legalitatea este una dintre prioritățile companiei TeamVision.

Ce acte sunt necesare pentru înscrierea la TeamVision?

Fiind un studio videochat legal, pentru înscrierea la TEAMVISION ai nevoie doar de copie după bulentin.

Se va semna un contract la angajare?

Deoarece legalitatea este unul dintre punctele principale la TEAMVISION, în timpul colaborării cu noi vom încheia un contract de colaborare.

Nu am experiență în domeniul videochat. Este acesta un impediment în a lucra la voi?

Nu există niciun fel de problemă dacă nu ai mai lucrat în acest domeniu. Trebuie doar să fii dispus să înveți în studiourile noastre pentru băieți și să nu eziți să discuți cu echipa care îți stă la dispoziție pentru orice curiozitate.

Cum decurge un interviu la TeamVision?

Te vei întâlni cu Managerul TEAMVISION pentru o discuție relaxantă despre tine și aspirațiile tale. Ți se vor prezenta locația din București și personalul care îți va sta la dispoziție dacă alegi să lucrezi în echipa noastră.

Ce procent din serviciile prestate voi primi?

În funcție de încasările pe care le ai, procentul inițial al câștigului tău variază între 50% și 65%, însă prosperitatea ta financiară va crește.

Pot lucra part-time?

Atâta timp cât ești dedicat activității în timpul pe care îl petreci la studio, TEAMVISION îți dă posibilitatea să lucrezi în studio de videochat part-time dacă mai ai un loc de muncă.

Pe ce site-uri de videochat voi lucra?

Vei lucra pentru cele mai prestigioase site-uri de videochat pentru bărbați din lume, însă nu și din țară.

Clientii vor fi doar barbati ?

Majoritatea clienților pe care îi vei avea sunt bărbați.

La TeamVision pot lucra și persoane de sex feminin?

Deoarece TEAMVISION este studioul-ul de videochat dedicat bărbaților, nu lucrăm cu persoane de sex feminin, însă recomandarea noastră profesionistă este Unicorn Agency

La TeamVision există și varianta de videochat non-adult?

TEAMVISION este un studio exclusiv în zona de adult, însă pentru varianta non-adult vă putem recomanda ChatUP.ro, care este departamentul nostru de videochat de acasă.

Pot lucra și de acasă la TeamVision?

Ne mândrim cu studioul TEAMVISION special amenajat pentru bărbați. Pentru a lucra de acasă trebuie sa fii întâi model în studio și să ajungi la statutul de VIP, adică încasări de peste 300.000 dolari. După ce atingi aceasta sumă în studio, ai opțiunea de a face videochat de acasă.

Însă dacă dorești să prestezi servicii de videochat de acasă de la bun început, îți recomandăm partenerii noștri de la ChatUp.ro

Pot câștiga bani din recomandările pe care le fac la TeamVision?

Atât noi, cât și partenerii noștri de la Unicorn Agency recompensăm recomandările, astfel că îți oferim 1000$ pentru fiecare băiat pe care îl recomanzi pentru TEAMVISION.

De asemenea, te recompensăm și pentru recomandările făcute pentru studiourile de fete din grupul nostru: