Loader
 

Mananca echilibrat ca un barbat adevarat

Mananca echilibrat ca un barbat adevarat

Deja știm că pui accent pe imaginea ta și ai grijă de corpul tău.
Dar pe lângă abonamentul la sală și stilul care te face respectat în ochii celor din jur, trebuie să fii atent și la alimentele pe care le consumi și în ce cantități. Cum sa mentii un echilibru? Secretul il detin cei care mananca echilibrat.
Care este momentul cel mai potrivit pentru a consuma carbohidrați, proteine sau grăsimi? Care este cantitatea zilnică pe care trebuie să o consumi din fiecare pentru a rămăne sănătos? Află toate aceste răspunsuri mai jos:

Micul Dejun


Indiferent dacă prima activitate a zilei are loc la sala de forță sau la birou (sau chiar amandouă, nu?), proteinele sunt necesare în compoziția micului dejun pentru mușchii tăi. Poți alege între ouă, somon, șuncă sau brânzeturi cu procentaj mic de grăsime.
Mâncarea bazată potolește senzația de foame pe o perioadă mai lungă de timp, ceea ce înseamnă că vei dori să mănânci mai rar.

Gustare I


Este bine să mănânci puțin și des, iar pentru prima gustare a zilei iți propunem să încerci rețete cu avocado, curcan sau banane și unt de arahide.

Prânz


Pentru prânz îți recomandăm să alegi să combini alimente care conțin proteine și carbohidrați, pentru energie. Alege rețete de sandvișuri care combină pește cu fenicul sau carnea de pui cu ingredientele salatei Caesar.

Gustare II


Pentru a doua gustare, încearcă mix-uri din diferite alune, semințe, fistic sau caju.

Cina


Pentru cină ar fi bine să combini proteine și fibre. Optează pentru pui și grăsimi sănătoase, cum ar fi grăsimile din pește și cam orice tip de legume.

Dacă știai deja toate aceste lucruri pentru că îți pasă de corpul tău și îți dorești un job care să te susțină în alegerile tale, contactează-ne pentru un interviu! TeamVision ii sustine pe cei care mananca echilibrat si traiesc echilibrat.
Tu ce plan de alimentație urmezi?