Loader
 

Meriti vacanta de vis!

meriti-vacanta-de-vis-team-vision-videochat-baieti

Meriti vacanta de vis!

Ultimele luni au fost destul de stresante pentru noi toti. Este timpul pentru relaxare. Modelele de la cel mai bun studio de videochat pentru baieti isi fac deja planuri de vacanta. Respectand regulile de distantare sociala si luand toate masurile necesare pentru a ramane in siguranta, baietii TeamVision si-au facut anul acesta rezervari in cabanute montane, departe de aglomeratia orasului pentru o oaza de liniste. Cu toate ca vacanta este relaxant, baietii TeamVision ar fi ales alte destinatii. Tu unde vei merge anul acesta?

Implineste-ti visul!

Vorbind cu modelele TeamVision, am aflat ca majoritatea baietilor si-au fixat o destinatie de vis greu accesibila. Lipsa fondurilor si inflexibilitatea programului nu le-a permis sa isi indeplineasca visul in trecut. Vlad, model videochat TeamVision de 2 ani, a calatorit in 2019 in 9 tari diferite si a ajuns pe 2 continente. Prima destinatie? Bali, Indonezia. Dupa un sejur de 4 zile, Vlad s-a intors bronzat, fericit, cu multe poze si intamplari de povestit. A reusit sa ajunga apoi in insulele Filipine si sa le exploreze liber, bucurandu-se de plajele cu nisip fin si de ospitalitatea oamenilor.

Apoi, a decis ca este timpul sa viziteze Africa. Egipt, Ghana si Gabon au fost urmatoarele destinatii. Expeditia in Africa l-a schimbat foarte mult. Vlad ne-a povestit despre toate lucrurile pe care le-a vazut, despre oamenii de acolo, mancarea, cultura si traditiile lor. Nu si-a imaginat niciodata ca ar putea ajunge in Africa si ca ar putea experimenta pe pielea lui o aventura de acest tip. Anul acesta nu a reusit sa calatoreasca foarte mult, insa in 2021 planuieste sa ajunga in America Latina si sa viziteze Argentina, Brazilia si Ecuador.

Beneficii videochat si castiguri

Bineinteles, unul dintre cele mai importante beneficii pe care ti le aduce o cariera in videochat este venitul foarte mare. Cat de mare? Luna acesta, modelul nostru de top a castigat 11.000 de euro. Astfel de castiguri iti ofera confortul unui stil de viata mai mult decat decent. In plus, ai sansa de a calatori in orice destinatie fara a-ti mai face griji in legatura cu costurile biletelor de avion, acomodare sau asigurarea calatorului.

TeamVision este primul studio de videochat dedicat exclusiv barbatilor. Cu o experienta de peste 11 ani, noi intelegem ce este de facut pentru a se ajunge la incasari foarte mari, iar trainerii nostri profesionisti transmit aceste informatii mai departe modelelor. Astfel, reusim impreuna sa formam modele de top si sa ii ajutam pe baieti sa isi indeplineasca visurile.

Lasa-ne un comentariu si spune-ne unde ai pleca in vacanta!

Intre timp, suna la numarul de telefon 0748240822 si programeaza un interviu!

Alatura-te echipei TeamVision acum!