Loader
 

Afla adevarul! Miturile si videochat-ul.

Afla adevarul! Miturile si videochat-ul.

Ni se întâmplă foarte des să ne aflăm în poziția în care vrem să căutăm argumente, dovezi sau testimoniale pro industriei de videochat. De ce? Pentru că încă mai există scepticism în ceea ce privește videochat-ul.
Acest articol are rolul de a aduce puțină lumină în ideile preconcepute care se vehiculează în jurul videochat-ului.
Cu toate acestea, trebuie avute în vedere și statisticile: piața din România de videochat însumează aproximativ 50% din piața mondială. Așadar, sunt multe persoane care aleg această cale datorită beneficiilor nenumărate. Iar din cauza unor informații vehiculate greșit (miturile videochatului), în mitea unor categorii sociale încă mai au sens negativ.

Miturile videochat-ului:

 1. Videochat-ul nu este legal
  Videochat-ul este legal. Activitatea pe care o întreprinzi la Team Vision este 100% legală, beneficiezi de un contract care acoperă toate necesitățile legale.

videochat-ul

 1. Mă pot vedea cunoscuții pe internet
  Persoanele care te pot vedea se află exclusiv în străinătate. Nimeni de pe teritoriul țării nu îți poate accesa profilul.

videochat-ul

 1. Videochat-ul constă în a sta dezbrăcat în fața unei camere web
  Aceasta este una dintre concepțiile cel mai des întâlnite, dar nu este 100% adevărată. Videochat-ul constă în discuții și socializare cu clienții. Există categoriile adult și non-adult pentru care poți opta.
  Totuși, cel mai important aspect care stă la temelia unui job în domeniul videochat-ului este conversația și abilitățile de comunicare. Ceea ce ne duce la mitul nr 4.
 1. Conversația nu contează, important este să arăți bine
  Acesta este probabil cea mai greșită preconcepție despre videochat. Modele de succes sunt cele care stăpânesc bine arta conversațională, indiferent de aspectul fizic.
  Clienții vor dori să continue să te solicite dacă au ce să discute cu tine, dacă îi întreții conversațional.
  Sperăm ca informația să te ajute în înțelegerea mai bună a domeniului de videochat.

Echipa Team Vision îți va oferi asistență 100% și îți va sta aproape pe drumul către succes. Nu ezita să ne contactezi!
Echipa Team Vision