Loader
 

Program Flexibil si Banii la timp TeamVision Studio Videochat Barbati

program-flexibil-si-banii-la-timp-teamvision-studio-videochat-barbati

Program Flexibil si Banii la timp TeamVision Studio Videochat Barbati

Sunt atat de multi barbati care fac videochat in Bucuresti! Stiai? Modelele de videochat barbati castiga mii de euro lunar, iar multi dintre acestia si-au cumparat cate o masina de lux in primele luni de la inceperea colaborarii. Vrei sa stii ce ii face pe cei din Bucuresti sa vina la cel mai bun studio de videochat de barbati? Daca te gandeai sa devii model online, insa nu erai convins inca, iti lansam o provocare! Acorda cateva minute acestui articol si vei afla motivele pentru care ACUM este momentul potrivit pentru acest pas in cariera ta!

Venit Garantat Lunar Videochat Barbati

Pe langa incasarile impresionante la care vei ajunge cu ajutorul trainerilor si staff-ului profesionist, modelele TeamVision primesc un venit garantat de 3.500 lei lunar, doar pentru ca au ales sa deschida o colaborare cu noi! Cum ti se pare oferta? Tu ai mai primit de la vreun job un venit doar pentru ca ai ales compania respectiva?

Banii mereu la timp TeamVision

Am aflat de la modelele care au venit in ultimele luni la noi ca exista cate un studio de videochat barbati care nu ofera banii la timp. Din fericire, in toti cei peste 13 ani de experienta, noi am facut o prioritate din a oferi banii la timp modelelor care au ales sa colaboreze cu noi. Asadar, alaturi de echipa noastra nu vei avea niciodata nesiguranta zilei in care iti vei primi banii in contul personal.

Incasari studio videochat barbati Bucuresti TeamVision

Barbatii care fac videochat castiga de cateva ori mai mult decat un Senior Graphic Designer intr-o companie din Pipera, spre exemplu. Cum crezi ca ar arata viata ta cu cateva mii de euro in fiecare luna? Sumele fluctueaza de la model la model si de la luna la luna. Un model incepator poate castiga $2.000, iar un model de top $10.000. Nu exista limita in incasari, totul chiar depinde de tine!

Legalitate si confidentialitate

Pentru a deveni model de videochat masculin TeamVision, este obligatoriu sa semnezi un contract legal de colaborare inregistrat la ANAF. Videochat-ul este o activitate legala in Romania, iar noi ne asiguram ca respectam in totalitate legile in vigoare. In ceea ce priveste confidentialitatea, nu este in interesul nimanui ca parintii sau prietenii tai sa afla ca faci videochat, daca tu nu vrei sa le spui acest lucru. Astfel, iti vom alcatui impreuna o noua personalitate online pe care o vei folosi pe site-urile din domeniu, iar nimeni din Romania nu va avea acces la profilul tau sau la sesiunile live.

Banii la timp de fiecare data, 3.500 de lei venit garantat, incasari de ordinul miilor de euro, plus legalitate si confidentialitate. Programeaza un interviu acum!