Loader
 

Se poarta…stilul indraznet!

Se poarta…stilul indraznet!

Saptamana modei, dedicata acestui sezon vestimentar de toamna-iarna, aduce prin tendinte in garderoba barbatilor o multime de tinute inedite. Nimic nu reflecta mai bine o atitudine indrazneata ca un outfit increzator si atragator. Poate nu esti foarte pretentios, dar asta nu inseamna ca nu te intereseaza moda. Daca esti dispus sa faci un mic efort ca sa fii in tendinte, privirile admirative ale femeilor nu vor intarzia sa apara.

Pentru acest sezon trebuie sa ai in vedere cateva elemente chic, care te ajuta sa faci nenumarate combinatii. De asemenea trebuie sa tii cont de cateva culori, care te scot garantat din anonimat.

Ce se poarta in 2016

ce se poarta 2016

Astfel, dupa multi ani, talia inalta cu influentele retro-glam isi ia revansa. Ramanand in anii ’50-’70, marci ca Diesel si Gucci ne aduc variante moderne de pelerine, accesibile in culori care iti scot indrazneala in evidenta: cupru, verde sau rosu. Rosul devine un simbol al barbatului puternic, caracterizat de eleganta si rafinament ostentativ.

Apoi, o alta revenire cu stil o reprezinta gecile bomber, vedetele sezonului. Saint Lorent si Versace aduc un plus de indrazneala prin detaliile accentuate si materialele inedite: piele, lana, catifea.

Pentru doamnele greu de impresionat, imaginea masculina este completata de stilul rebel, care transforma barbatul intr-un cowboy. Stilul western te va ajuta sa imbini fara probleme elementele cele mai non-conformiste.tendinte barbati 2016