Loader
 

3 solutii prin care sa iesi dintr-o discutie in care nu te simti confortabil

Discuție videochat

3 solutii prin care sa iesi dintr-o discutie in care nu te simti confortabil

Videochatul masculin este diferit si nu prea, fata de cel feminin. Spunem in repetate randuri ca este important entuziasmul, cei care se alatura echipei de modele de videochat masculin nu au experienta, dar o vor dobandi. Unul din subiectele de interes pentru orice model de videochat se refera la situațiile care pot să apară când poartă o discuție cu unul dintre membri. 

Ce faci cand te gasesti intr-o situatie in care nu te simti confortabil?

In mare parte in domeniul de videochat masculin este vorba de arta conversatiilor. Asadar poate ca suna simplu sa spui ca vei iesi dintr-o discutie si ai incheiat povestea. In realitate, este vorba de mult mai mult de atat. Nu vei dori sa iti creezi eticheta de model care refuza membrii. Iata 3 tehnici care sa te ajute: 

Distrage atentia de la discuție

La fel de important este poate sa distragi atentia. Daca discutia ajunge intr-un punct in care tu nu esti dispus sa continui, este in mana ta toata povestea. Distrage si incanta! Poate fi vorba de o discutie anterioare, de la ultima intrevedere pe chat, daca este vorba de un membru fidel tie. Poti, la fel de bine, sa distragi cu un show. 

Folosește o scuză politicoasă pentru opri discuția

Poti spune ca trebuie sa pleci si sa continui sa iti faci treaba sau sa ai alte obligatii. Poti spune, de exemplu: „Imi pare rau, dar trebuie sa ma ocup de ceva urgent acum. Haide sa vorbim mai tarziu”. Este important sa fii politicos si sa lasi usa deschisa pentru o discutie ulterioara, daca doresti.

Depinde si de tipul de persoana cu care conversezi, la fel de bine cum depinde si de tine, ce esti dispus sa accepti si ce nu. In videochat ceea ce arati si ceea ce prezinti, tipul de show pe care il gandesti are legatura strict cu stilul tau si cu limitele tale. Unii danseaza, unii au chiar coregrafii sau se comporta cat mai natural. Asta inseamna ca poti face ce si cum iti doresti, pastrand naturaletea si farmecul tau, pentru ca in fond acestea sunt ingredientele speciale care te fac special si unic! 

Schimbă subiectul 

Daca discutia ia o turnura neplacuta sau te simti inconfortabil cu subiectul, poti incerca sa schimbi subiectul discutiei catre ceva mai neutru sau mai placut. Poti spune, de exemplu: „Intr-adevar, subiectul acesta nu ma face sa ma simt confortabil. Dar ai auzit despre …?”. In acest fel poti schimba directia discutiei catre un subiect care sa fie mai potrivit si mai placut pentru tine.

Sa analizam si de unde porneste aceasta situatie. Ar putea fi vorba despre modul in care incerci sa aduni cat mai multi membri in chat privat cu tine. Strategia aceasta insa nu trebuie sa mearga intr-acolo incat sa promiti mult si orice, doar de dragul discutiei de moment si a reactiei de dupa – adica sa aduni un numar mare de membri in chat privat cu tine. 

De asemenea, recomandam sa ceri sfatul avizat, al trainerilor din videochatul masculin. Iti oferim suport total si gratuit!