Suna-ne
Trimite email

TeamVision face ce vor muschii tai!

//TeamVision face ce vor muschii tai!

Tu si TeamVision

Dacă ai deschis acest articol al TeamVision, înseamnă că și ție îți pasă de felul în care arăți. Si investești în imaginea ta.
Fie că ești pasionat de sala de forță, de mușchi bine conturați sau de ultimele tendințe în fashion, noi te felicităm pentru că pui preț pe imaginea ta.
Având aceste hobby-uri, cu siguranță ți-ai dat seama că niciunul dintre acestea nu este ușor de întreținut din punct de vedere material. Este destul de costisitor să îți păstrezi garderoba în pas cu moda. Este greu să fii prezent de câteva ori pe săptămână la sală si să îți păstrezi o alimentație echilibrată. Nu este usor nici sa plătești un personal trainer să te instruiască în mod corect.

Citește și Cum să îți mărești masa musculară

Iar din punctul de vedere al angajatorilor, aceștia nu pun preț pe eforturile pe care tu le susții pentru a atinge imaginea mult-dorită. În afară de TeamVision.
Nouă ne pasă, chiar foarte mult ca tu să te păstrezi într-o formă excelentă și e și în interesul nostru ca tu să te simți fericit pentru a-ți desfășura activitatea cu încredere și zâmbetul pe buze.

Tu si sala ta preferata

De aceea suntem dispuși să îți plătim noi lună de lună abonamentul la sala de forță. Sala o alegi tu!

TeamVision

Da, ai auzit bine, te trimitem la sala pe banii noștri în limita a 200 de lei/lună.
În acest fel, vei avea un loc de muncă unde interesul tău pentru imagine va fi valorificat. Printre multele beneficii primite vei număra și abonamentul la sală gratuit.
Citește și De ce videochat pentru bărbați în România
Abia așteptăm să ne cunoaștem!
Echipa TeamVision

By | 2017-03-26T10:47:28+00:00 25/05/2016 14:16:28|Categories: Videochat|Tags: , , , , , |0 Comentarii

Comenteaza

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.