Loader
 

TeamVision Gentlemen’s Social Club

teamvision-gentlemans-social-club

TeamVision Gentlemen’s Social Club

Cultura pe care am dezvoltat-o la cel mai bun studio de videochat din Bucuresti ne mentine la standarde inalte si ne permite sa afirmam cu incredere ca facem parte din Gentlemen’s Social Club TeamVision. Citeste in continuare si afla totul despre noi, dar si despre ce inseamna cu adevarat un Social Club. La final, lasa-ne un comentariu si spune-ne daca ti-ar placea sa faci si tu parte din Familia noastra.

Ce este un Gentlemen’s Social Club?

Conceptul a fost creat in atmosfera londoneza in secolul 18 si reprezenta un grup exclusivist de barbati instariti care isi setau intalniri in locatii private pentru a socializa, a practica jocuri de noroc si pentru a face schimb de idei politice si filosofice. Aceste Social Clubs nu acceptau orice persoana, iar noul membru era nevoit sa treaca printr-un proces riguros de selectie pentru a putea intra in lumea celor alesi. In 2020 regulile s-au mai relaxat, iar activitatile sunt diferite, adaptate la lumea moderna. TeamVision nu incurajeaza participarea la jocurile de noroc sau la alte vicii asemanatoare.

Gentlemen’s Social Clubs au un aer aparte, masculin, le permit membrilor sa gandeasca liber si sa fie ei insisi, lucruri care nu sunt adecvate in orice situatie in societatea de astazi. De multe ori ne simtim inhibati si judecati pe baza normelor patriarhale, insa TeamVision nu are loc pentru aceste lucruri.

Barbatii studio-ului de videochat TeamVision

TeamVision nu este un simplu studio de videochat. Modelele noastre isi gasesc mereu timp sa se relaxeze, sa urmeze o rutina fitness si sa socializeze. Gentlemen’s Social Club TeamVision este locul perfect pentru dezvoltarea sentimentului de apartenenta. Modelele TeamVision se organizeaza deseori pentru meciuri de fotbal, iesiri in oras, biliard, sau jocuri video online precum FIFA. Noi ne bazam pe un stil de viata sanatos, activ, care aduce impliniri atat personale, cat si profesionale.

Desi activitatile Social Club-ului de astazi sunt usor diferite, principiile raman aceleasi. Ideea de grup restrans si exclusivist pe care te poti baza mereu se remarca puternic printre membrii club-ului.

Atmosfera generala a studio-ului de videochat TeamVision este una relaxata, bazata pe respect si pe prietenie. Trainerii sunt mereu alaturi de modele si le invata cum sa actioneze in fiecare situatie. Prieteniile care s-au legat de-a lungul timpului in cadrul studio-ului sunt de durata si au la baza principii sanatoase de viata.

Daca simti ca ti-ar placea sa faci parte din Gentlemen’s Social Club TeamVision te asteptam la un interviu la sediul nostru de pe strada Magurei Nr. 8, zona Piata Progresul. Suna-ne in prealabil la numarul de telefon 0748240822. Abia asteptam sa te cunoastem!