Afla mai multe despre anumite tehnici de comunicare care te ajuta in videochatul masculin
Sa fii model in videochatul masculin este poate o provocare. Chiar daca nu ai discutii cu cei cunoscuti, vorbim totusi de o forma de interactiune cu oameni, membri. Unii dintre noi ar putea spune ca acest lucru este una dintre cele mai grele parti ale oricarui tip de job.
Pentru ca suntem un studio exclusivist, pentru ca avem echipa de traineri si ne ajutam modelele sa evolueze, am pregatit in randurile ce urmeaza un succint ghid despre tehnicile de comunicare.
Ce ar fi bine sa aiba in vedere orice model masculin
Iata cateva tehnici de comunicare care pot ajuta in ceea ce priveste activitatea zilnica in videochat masculin:
Ascultare activa
Este important sa te concentrezi pe partenerul tau de conversatie si sa ii acorzi atentie, aratandu-le ca esti interesat de ceea ce au de spus. Iar daca acesta este pe drumul fidelizarii, tine minte unde s-a oprit discutia voastra data trecuta. Reia ideea si demonstreaza ca esti atent la ce discutati zilnic.
Comunicare clara
Foloseste un limbaj clar si direct, evitand sa te exprimi ambiguu sau sa folosesti termeni confuzi. Iata cat de important este sa stapanesti foarte bine anumiti termeni si acestia sa fie specifici din domeniul tau de activitate! Nu vei dori sa lasi loc de interpretari, mai ales in unele cazuri.
Empatie
Poate ca unul din cele mai importante aspecte in conversatiile dintre modelul de videochat si membru se refera la a intelege de ce el este acolo. Incearca sa intelegi perspectiva partenerului tau de conversatie si sa te pui in locul sau, aratand ca esti dispus sa il intelegi si sa il sustii.
Gestionarea situatiilor
Uneori primesti argumente inutile. Sunt situatii si situatii, pornite poate de la discrepanta intre realitate si asteptari. Conteaza foarte mult ce promiti, ce tip de interactiune ai inca din faza de chat public si momentul in care totul devine o discutie privata. Nu degeaba se spune: comunicarea este cheia!
Comunicare non-verbala
In toata aceasta poveste nu avem cum sa excludem partea de comunicare non-verbala. Modul in care un model se prezinta in fata camerei, cum se manifesta, nu doar ce spune. Si aici poate fi o contradictie intre ce prezinta ca imagine un model versus ce arata prin gesturi.
Conteaza implicit atmosfera creata, cat de confortabil se simte modelul, cum si cat zambeste – desi nu se poate spune ca este o doza sau o limita aici. Sa ne gandim insa la cei care afiseaza un zambet si nimic mai mult sau care rad din orice. Adapteaza totul conform situatiei, pentru ca un zambet subtil si la momentul potrivit poate fi o urma de mister intriganta, atractiva.
Asadar, recomandam unui model sa se foloseasca de gesturile si expresia faciala pentru a se asigura ca mesajul este clar si ca arata empatie si interes fata de membru. Nu in cele din urma, subliniem ca suntem fiecare dintre noi singura limita pe care ne-o impunem. Nu este despre a depasi acea limita, ci de a gasi un echilibru intre ce se cere si ce se ofera, intre disponibilitate si limite atinse.