Loader
 

Cunoaste-ti publicul – iata cateva tipuri de membri de videochat despre care sa stii

camera studio videochat

Cunoaste-ti publicul – iata cateva tipuri de membri de videochat despre care sa stii

Un model de videochat masculin sau feminin la inceput de drum este, evident, necunoscator. Nu isi da seama de unele implicatii, de aceea partea de training este foarte importanta. Pentru ca tot ce tine de activitatea in videochat este despre arta conversatiei, in randurile ce urmeaza detaliem despre asta si cateva tipuri de membri din platformele de videochat.

Freeloaders sau cei care isi doresc mult, in chat public, gratis

Unii dintre voi i-ati putea cataloga ca crazy beggars de asemenea, pot avea tendinta de a duce la extrem rugamintea de a face ceva pentru ei. Sunt cei care isi incearca norocul cu tine, iti cer sa faci un show in privat, insa nu sunt neaparat dispusi sa si plateasca pentru asta. Este exact ca la limita intre ce esti dispus sa faci si ce nu. Celebrul daca…, voi plati cine stie ce suma este adesea intalnit in astfel de discutii.

Recomandare: refuza politicos, showul este doar in chat privat!

Play member

Suna a membru ideal pentru orice model de videochat. Asta pentru ca este tipul de persoana interesata cu adevarat de discutia cu tine, de show-ul tau si practic de tine ca model. De cele mai multe ori intra in chat privat cu tine, nu lungeste discutia in free chat.

Membrul de ocazie

Nu stii multe despre el, se eschiveaza cand este intrebat ceva mai personal, intra rar, cu perioade lungi de timp in care nu isi face aparitia. Prefera insa ca atunci cand este on sa savureze fiecare moment. Va cere atentie exclusiva, va fi interesat sa stie mai multe despre tine.

De aici am putea spune ca sunt si subcategorii. Sunt cei insistenti, sunt cei care se declara indragostiti din prima sau cei care isi doresc chiar mai mult decat sesiune de videochat, conversatii cu tine.

Tehnici de comunicare

Din propria ta experienta vei descoperi ca sunt si mai multe tipologii. Indiferent cate sunt, conteaza cum te raportezi tu la public. Asadar sa vedem si cateva tehnici de comunicare care te vor ajuta, indiferent de tipul de membru cu care ajungi sa discuti in chat privat.

Cum sa incepi discutia cu maxima lejeritate: Cum a fost ziua ta? Cu ce te pot ajuta astazi?

Intelege pe cel cu care discuti si arata empatie. Este unul din secretele care fac un membru sa fie mai atasat de tine, pavand drumul spre fidelizarea acestuia.

Tine minte conversatiile, reia discutia de unde ai ramas ultima oara. Poate ca nu strica sa tii un soi de evidenta – mai ales pentru model masculin incepator de videochat. Noteaza detalii si nu uita sa le incluzi in discutii.

Planifica! Putini sunt cei care au tot timpul din lume pentru a naviga online. De multe ori se pune in calcul si diferenta de fus orar. Asadar planifica! Spune-i cand va puteti vedea din nou online si astfel aratati atentie pentru programul si nevoile lui. Retine situatiile care te-au facut sa nu stii cum sa reactionezi sau ce sa faci mai departe si trainerii te vor ajuta cu sfaturi utile!