Loader
 

Cum sa ai un salariu atragator la inceput de cariera

Cum sa ai un salariu atragator la inceput de cariera

Haide să demontăm odată pentru totdeauna mitul conform căruia tinerii nu se pot angaja pe salarii atrăgătoare de la început de cariera.

Preconcepții și limitări
Cu toții am auzit povestea de sute de ori: trebuie să ai o diplomă cel puțin, poate două. Altfel nu vei obține un job, cu atât mai puțin un job bine plătit. Și să nu mai vorbim de mitul „vreau să fac ceva ce-mi place”, să fii pasionat de domeniul în care lucrezi!

Soluția nr 1 – Hai să schimbăm ceva!


Noi credem că este momentul să evoluăm în gândire. Să lăsăm deoparte limitările din gândirea oamenilor de acum jumătate de secol.
Haide să ne îndreptăm către inovație, atât în tehnologie, cât și în gândire. Avem dispozitive și gadgeturi „smart”, de ce să nu gândim „smart” și când vine vorba de cariera?
Aici, la Team Vision, vrem să cultivăm o gândire sănătoasă, deschisă, într-un mediu relaxant și cu profesionalism.
Dacă ceea ce îți dorești este să deții putere financiară, care să îți ofere un statut social ridicat și în plus să faci și ceea ce îți place, înseamnă că te potrivești perfect la noi.


Soluția nr 2 – Banii chiar contează!


Să fim realiști: banii contează și încă mult.
În zilele noastre, a avea bani înseamnă mai mult decât posibilitatea de a petrece concedii în insule exotice, dressinguri ticsite cu ultimele tendințe și alte avantaje materiale.
Banii îți aduc confort, bunăstare și nenumărate oportunități. De ce să nu îți începi o cariera într-un domeniu plin de resurse materiale?

Soluția nr 3 – Pasiunea e ingredientul secret


La urma urmei, drumul profesional pe care îl alegi este mai puțin important decât pasiunea pe care o investești la job. Dacă ești pasionat înseamnă că ești și motivat. Dacă ești motivat, vei avea rezultate.
Iar rezultatele vor duce la succes.
Vezi? N-ai cum să dai greș. 🙂

Contactează-ne pentru a porni pe drumul tău către succes!
Echipa Team Vision