Loader
 

Videochat barbati Bucuresti pareri modele

videochat-barbati-bucuresti-pareri-modele-teamvision

Videochat barbati Bucuresti pareri modele

Ideea ca barbatii fac videochat si castiga foarte multi bani nu este foarte discutata. Cu toate ca este un subiect taboo, videochatul pentru barbati este complet legal, nu este rusinos, iar modelele nu folosesc anumite device-uri, cum ar crede majoritatea oamenilor. Videochat-ul pentru barbati nu este „o ultima solutie” sau „pentru gay”, cum am auzit din pacate din partea multor oameni neinformati. Acest job este insa pentru cei ambitiosi, pentru cei care vor sa castige mii de euro intr-o luna si nu intr-un an, si in sfarsit, pentru barbatii care au grija de corpul si mintea lor.

Ce spun modelele despre domeniul de videochat barbati

Modelele TeamVision ne-au raspuns la cateva intrebari pe care nu le-am adresat pana acum. Parerile modelelor sunt foarte importante pentru noi, iar in momentul in care tu esti in cautare de „videochat barbati pareri„, este important sa le obtii de la modele de videochat masculin reale.

Te afecteaza opiniile oamenilor despre videochat barbati?

„Haha, nu, sub nicio forma. Cred ca nici unul dintre ei, dintre cei care au opinii asa puternice, niciunul nu a facut vreodata chat sa vada defapt care-i faza. Eu sunt model masculin de videochat de doi ani aproape si nici nu o sa imi schimb prea curand job-ul, doar ca zice nu stiu care de pe strada ca nu i se pare lui ok. Intre timp mi-am cumparat un apartament si mi-am deschis o afacere care imi face bani singura acum. Cand ma satur de bani, o sa ma las si de videochat.” – Paul, model TOP TeamVision

De ce crezi ca au oamenii o viziune negativa despre videochat barbati?

„Pentru ca nu stiu despre ce vorbesc. Adica, nu se spune public ce se intampla cu adevarat intr-un studio de videochat de barbati. Modelele nu se duc sa povesteasca la atii din teama ca o sa fie judecati. Nu o sa vina nimeni sa le spuna oamenilor ca azi a facut $500, sau ca ieri i s-a blocat nu stiu ce server si l-a ajutat tehnicul, sau ca a intalnit un membru super destept cu care vorbeste despre astronomie. In primul rand, nu o sa te creada, si in al doilea rand, nici nu vor sa stie ca e defapt ok la chat. Ei vor sa ramana cu impresia ca e cel mai imoral lucru ever si ca daca faci videochat esti distrus pe viata. E cea mai mare minciuna pe care am auzit-o, si am auzit destule. Asta este, poate intr-o zi se vor mai dezgheta si cine stie, vor incerca si ei. Ai vazut BMW-ul ala din spate? Mama, stii ce rau imi sta in el?”, ne-a raspuns razand Andrei, model videochat Bucuresti.

Tu ce parere ai despre videochat barbati Bucuresti?

Daca vrei sa te alaturi echipei noastre performante si sa castigi alaturi de noi, trebuie sa stii cateva lucruri de la inceput! TeamVision iti ofera un venit lunar garantat, cele mai mari procente din industrie, support tehnic constant, training profesionist si multe bonusuri.

Suna-ne la numarul de telefon 0748240822 si programeaza un interviu acum!