Loader
 

Videochat barbati studio

videochat-barbati-studio-videochat-bucuresti-teamvision

Videochat barbati studio

Te-ai gandit vreodata „vreau sa fac videochat barbati”? Vrei un job online stabil, usor, si care sa iti aduca foarte multi bani? Ei bine, foarte usor nu este este, dar job-ul de model online videochat masculin indeplineste cu siguranta celelalte conditii. Inainte de a lua decizia de a veni la un interviu la cel mai bun studio de videochat barbati din Romania, citeste in continuare si afla detalii despre o zi din viata unui model de videochat TeamVision! Paul a ales sa ne povesteasca despre o zi din viata lui de model online videochat masculin.

Videochat barbati – un job greu?

„Eu de regula aleg tura de noapte pentru ca atunci e zi la cei din SUA, si de acolo sunt majoritatea membrilor mei. Adica programul meu e cam de seara-noapte pentru ca vreau sa prind si cateva tari din Europa unde este seara si intra oamenii online cu mai multa usurinta. Nu este un job extraordinar de greu, insa trebuie sa fii atent la cateva detalii daca vrei sa faci videochat masculin. In primul rand, pentru a ajunge la incasarile astea la videochat barbati, primul lucru pe care l-am facut, si l-am facut in mod constant, a fost sa imi ascult trainerul. El m-a invatat aproape tot ce stiu si am vazut pe bune cum cresteau incasarile de la luna la luna.

In plus, trebuie sa ai si putin simt al umorului, sa nu te iei asa tare in serios si sa ai grija de corpul tau mereu. Inca o chestie super importanta – empatia. Multi membri intra online si vor doar sa ii asculte cineva sau sa le ofere atentie.” , ne-a spus Paul zambind.

O zi din viata unui model de videochat masculin

„Cum ajung seara la studio salut baietii si ma duc sa imi fac o cafea. Eu prefer sa vin mai drevreme cu o ora sau cu juma’ de ora ca sa mai trag de fiare, sa intru online in forma. Dupaia ies la tigara cu baietii, eu nu fumez, dar mai stau cu ei la o vorba. Unul dintre lucrurile care m-au facut sa raman la TeamVision este comunitatea. Asta bineinteles, in afara de banii si beneficiile pe care nu le gasesti in alta parte.

Membrii mei fideli stiu deja la ce ora intru online, si ei sunt deja de regula la calculatoare. Daca publicati interviul asta pe undeva, sa nu uitati sa spuneti ca e absolut esential sa iti faci membrii tai si sa ii fidelizezi daca te apuci de videochat masculin. Ei te ajuta sa intri in TOP pe site-uri si evident, sa ai incasari mai mari. Acum nu pot sa zic exact ce vorbesc cu membrii mei. Pot sa contrazic o opinie populara despre videochat barbati: NU SE FOLOSESC JUCARII.”, ne-a povestit Paul

Paul se afla in TOP 3 modele videochat barbati TeamVision. Asadar, organizat, ambitios si cu un caracter puternic, Paul si-a cumparat un duplex in Pipera dupa un an si 2 luni alaturi de noi. Totul depinde de tine. 0748 240 822