Loader
 

Videochat masculin Capitala

videochat-masculin-capitala-teamvision

Videochat masculin Capitala

Esti gamer? Iti petreci ore intregi in fata calculatorului, jucandu-te CS Go, Fifa, PUBG, sau alte jocuri? Pe langa partea de strategie sau divertisment a jocului, interactionezi cu ceilalti jucatori in limba engleza. Cum ar fi sa castigi mii de euro intr-un set up similar? Modelele de videochat barbati TeamVision castiga sume substantiale din fata unui calculator, interactionand online cu membri din intreaga lume. Afla povestea lor, dar si cum ai putea castiga si tu alaturi de ei!

Videochat masculin Bucuresti

Job-urile online au devenit din ce in ce mai populare, odata cu inceperea pandemiei. Multe job-uri de birou au migrat spre lucrul de acasa si spre intalniri si sedinte online. In acelasi timp este dificil sa iti gasesti un job bine platit in perioada asta. Andrei a devenit model de videochat masculin in iunie 2020, la inceputul pandemiei.

„Am venit la interviu pentru ca am auzit ca se castiga foarte bine si ca unele modele masculine isi cumpara o masina de lux dupa doar 3 luni de activitate online. Eu eram intr-o situatia cam nesigura, eram pe cale de a-mi pierde job-ul. Sincer, nici nu imi placea foarte mult job-ul ala, nici salariul nu era foarte mare, dar imi platea facturile si chiria. Nu imi ramaneau bani de multe alte lucruri si traiam de la o luna la alta. Ma saturasem de stilul asta de viata. Merg la sala, stiu engleza, am zis ca trebuie sa incerc videochat masculin, nu aveam nimic de pierdut.

Acum am aproape un an de cand sunt model videochat, si pot sa zic sincer ca viata mea s-a schimbat la 180 de grade. Nu mai exista ideea ca traiesc de la o zi la alta, imi permit orice acum, mi-am luat si masina pe care o voiam si acum urmeaza sa imi cumpar un apartament in Pipera.” – Andrei, model videochat masculin

Cel mai bun studio de videochat

Razvan este in acest moment modelul TOP TeamVision. El a venit la studio in ianuarie 2020, inainte de pandemie. Era student in anul 3 la Stiinte Politice in acel moment si isi cauta un loc de munca. Si-a dat seama ca isi petrece cel mai mult timp in fata calculatorului jucandu-se diverse jocuri online si ca ar fi mai bine sa isi foloseasca acest timp castigand bani.

„Primele 2 luni de videochat masculin mi-au adus cateva mii in total, nu eram foarte multumit. Apoi am inceput sa ascult mai mult de trainer si am inceput sa cresc, atat in incasari, cat si in clasamentele site-urilor. Dupa 6 luni am ajuns la $5.000 pe perioada. Acum am deja un apartament al meu.” – Razvan, model videochat masculin

Vino si tu in echipa noastra! Te asteptam la studio la o cafea! 0748240822